Wpis z mikrobloga

Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
  • 150
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JudzinStouner: Tylko niech stary zbyt szybko się tam nie w-------a po akcji, bo kurniki z reguły trudno przewietrzyć i dłużą chwilę niech się wietrzy, bo jeszcze starego z podłogi zbierać będziecie.
A rozwiązanie znane, Niemcy mieli takie mobilne komory, a nazywały się, jak to u nich, Gaswagen
FrasierCrane - @JudzinStouner: Tylko niech stary zbyt szybko się tam nie w-------a po...

źródło: unnamed

Pobierz
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: Nic nowego. 30 lat temu mój stary spalinami z tarpana krety na działce dusił. Nie pomogło, więc wpompował w kretowisko kilka metrów sześciennych wody. To dopiero pomogło. :D
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: później kury na raka zejdą i jajka będą miały podwyższony poziom toksyn i metali ciężkich. Mmm jajeczka z własnego gospodarstwa takie zdrowe, nie to co ze sklepu. Pułapki deratyzacyjne i trutka kosztują z 50zl xD
  • Odpowiedz
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD

@JudzinStouner: I jak wyszło? Udało się? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz