Aktywne Wpisy
Mokebe_Testo +455
Kolejka do dopiero co otwartego starbucksa w Lublinie. Oczywiście 95% osób w kolejce to baby xD
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
NaglyAtakGlazurnika +102
#wroclaw #zalesie
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Zadbajcie porpostu o to by jak najwięcej mężczyzn w wieku poborowym miało kochającą żone, własny dom i dzieci oraz miało godne życie to wielu ochotników się znajdzie. A jak mężczyzna jest traktowany jako obywatel 4 kategorii to czemu chciałby iść e kamasze?
Teraz wykopek nie chce służby, bo go państwo prześladuje, nie dało mu mieszkania i nie zapewniło ruchania. Jakby wykopek to wszystko miał,
Takich inteligentnych łatwiej nauczyć operować jakiś zaawansowany sprzęt. Informatycy mogą robić dbać o systemy informatyczne armii chociaż też ci starszej gwardii mogą odnaleźć się
A od kiedy menelstwo i nieroby na socjalu to "Klasa robotnicza"?
Nie jestem szlachetnie urodzony to takie dziady jak Soros czy Shwab są szlachetnie
Studia sa opłacane z podatków które płacimy wszyscy w tym i ja.
Dodatkowo jeszcze biedniejsi by musieli zapłacić swoim czasem i miesiącami życia a bogatsi nie musieli, nie uważasz że wprowadzanie takich nierówności jest złe?
Zjeżdżaj na śmieci albo do rowu.
@chromypies: Właściwie to tak i można to bardzo prosto uzasadnić. Gościa, który miesza cement albo stoi pod sklepem całymi dniami, jest o wiele łatwiej zastąpić, aniżeli lekarza czy fizyka. Oczywiście nie twierdzę, że lekarz, nauczyciel czy inżynier w ogóle nie powinni bronić kraju. Natomiast na pewno nie powinni być wysyłani na pierwszą linię frontu do szturmowania pozycji wroga.
@LegendarnyOdkurzacz: to wtedy będzie jęczenie, że oni mają dom i dzieci na utrzymaniu i nie mają czasu na bieganie na poligonach.
Prawda jest taka, że jak ktoś chce tylko brać od systemu, a nie dawać (a takich jest większość, jak widać po wykopie)