Wpis z mikrobloga

#ksiazulo Jakim cudem ten gość się tak wybił to nie mam pojęcia. Totalny tłuk idąc na degustację nie miał pojęcia nawet co je. Żeby sprawdzić co to fuagra musiał googlować.
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@razor172 normalnie. Wbił w niszę i zachowywał się naturalnie. Zwykły zjadany człowiek z chęcią na coś do jedzenia w obcym mieście. Główne miasto Polski nie miało takich tematów. Przez naturalność i reklamę wybił się lokalnie i później poszło na cały kraj.
  • Odpowiedz
@razor172 Właśnie dlatego sie wybił, pewnie 80% Polaków tak samo by się zachowało, a do tego on testuje najczęściej kebaby, pizzę i inne zwykle miejsca na które może pozwolić sobie każdy a było też parę akcji, gdzie pomógł jakimś lokalnym firmom z branży gastro.
  • Odpowiedz
@razor172: dałeś mi do myślenia, następnym razem zanim zrobię sobie jajecznicę poczytam trochę o kurach i tym jakie procesy zachodzą w organiźmie kury aby powstało jajko.. i szczypiorek... też nigdy się nie zastanawiałem skąd się wziął i co sprawia, że ma tak charakterystyczny smak..
całe życie byłem takim ignorantem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@razor172 on tak dlugo nie pociagnie. Kilka tygodni temu czytalem, ze mial wycinany wyrostek. Reszta scenariusza znana. Czy zdrowie jest warte tych pieniedzy? Niech kazdy sobie odpowie
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: przeciętny widz nie widzi różnicy między parówką a kiełbasą, więc nie ma co się dłużej rozwodzić nad detalami

i tak nie jest tak źle u nas jak w usa gdzie myślą że czekoladowe mleko leci z czarnych krów
  • Odpowiedz
@razor172: Bo ludzie mają to poczucie, że ktoś jest ignorantem tak jak oni. A wybił się bo miał ogólnie kontakty wyrobione przez handel wiadomo czym xd. To są "imprezy", które go pochłonęły
  • Odpowiedz
Cwaniaczku on zajmuje się recenzowaniem jedzenia a ty swoją jajecznicę możesz zrecenzować co najwyżej swojej mamie.

@razor172: a bo co? zabronisz mi to wrzucić na youtube? są na to jakieś paragrafy? ;)
tobie się ogólnie coś pomyliło i nie ogarniasz realiów.. każdy ma prawo iść do pierwszej lepszej knajpy, pokazać co je i nagrać swój komentarz do tego czy mu smakuje czy nie - i nie musi czytać historii potrawy,
  • Odpowiedz
pamiętaj że kura na wysoości 3000 metrów nad powiozomem morza daje inne jaja

@eSUBA94: o widzisz, nie wiedziałem... wiesz gdzie dostać jajka z kur żyjących na wysokości 3000m? chętnie bym spróbował :D
  • Odpowiedz
recenzuje jedzenie

@razor172: Tak samo jak ktoś recenzuje jedzenie wystawiając opinię w google. Ty jesteś zawodowym krytykiem kulinarnym, że się tak spinasz o typa wrzucającego filmiki na yt? Aż mi się filmweb przypomniał jak cię czytam i ci samozwańczy intelektualiści co debatowali nad wybitnym kunsztem filmu klasy B.
  • Odpowiedz