Aktywne Wpisy
ElectroNICK +117
Dlaczego młodzi nie chcą mieć dzieci? Dam wam przykład co ten kraj robi ze mną czyli rodzicem.
Mam dziecko w wieku przedszkolnym i właśnie słyszę że chcą zamknąć grupę mojego dziecka bo nie ma nauczyciela ¯\(ツ)/¯
I co ja mam wtedy zrobić? Nie mam komu młodego podrzucić oboje pracujemy a i tak nie jest różowo finansowo.
Jak żona się zwolni to już zostaje tylko i wyłącznie EMIGRACJA.
Druga sprawa to dostęp do lekarza, jak
Mam dziecko w wieku przedszkolnym i właśnie słyszę że chcą zamknąć grupę mojego dziecka bo nie ma nauczyciela ¯\(ツ)/¯
I co ja mam wtedy zrobić? Nie mam komu młodego podrzucić oboje pracujemy a i tak nie jest różowo finansowo.
Jak żona się zwolni to już zostaje tylko i wyłącznie EMIGRACJA.
Druga sprawa to dostęp do lekarza, jak

Lolenson1888 +53
Generalnie obejrzałem może ze dwa odcinki ale lekko się go oglada co też jest plusem
całe życie byłem takim ignorantem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
i tak nie jest tak źle u nas jak w usa gdzie myślą że czekoladowe mleko leci z czarnych krów
@razor172: ale ty jesteś gość! Wiedział co to fuagra bez googla!
źródło: 7cbf84aa82bf33dfb50f6ba4e0ca3f2b
Pobierz@razor172: a bo co? zabronisz mi to wrzucić na youtube? są na to jakieś paragrafy? ;)
tobie się ogólnie coś pomyliło i nie ogarniasz realiów.. każdy ma prawo iść do pierwszej lepszej knajpy, pokazać co je i nagrać swój komentarz do tego czy mu smakuje czy nie - i nie musi czytać historii potrawy,
@eSUBA94: o widzisz, nie wiedziałem... wiesz gdzie dostać jajka z kur żyjących na wysokości 3000m? chętnie bym spróbował :D
@razor172: Tak samo jak ktoś recenzuje jedzenie wystawiając opinię w google. Ty jesteś zawodowym krytykiem kulinarnym, że się tak spinasz o typa wrzucającego filmiki na yt? Aż mi się filmweb przypomniał jak cię czytam i ci samozwańczy intelektualiści co debatowali nad wybitnym kunsztem filmu klasy B.