Aktywne Wpisy

Teuvo +249
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy

źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
Atreyu +109
Pierwszy raz od dawna wszystko idzie jak należy. Czuje taki wewnętrzny spokój.
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski
Kilka tygodni temu poznałam chłopaka przez internet i od pierwszej wiadomości jakoś dobrze nam się rozmawia. Utrzymujemy stały kontakt i rozmawiamy na różne tematy. Trochę mijamy się z zainteresowaniami ale to chyba nie jest tak istotne. Niby wszystko jest okej ale ostatnio bardzo wyśmiał młode dziewczyny, które żeby poczuć się jak dorosłe idą do łóżka ze starszymi typami a później są załamane i żałują tej decyzji. Zabolało mnie to bo jak miałam 15 lat to sama tak zostałam wykorzystana przez starszego o kilka lat chłopaka. To był mój pierwszy raz i nie był to wymarzony stosunek a właściwie był bardzo wymuszony ale nie miałam odwagi żeby go odtrącić i to skończyć bo on był starszy i silniejszy a wszystko działo się u niego w mieszkaniu. Po tym wydarzeniu miałam traumę przez dwa lata i nadal czasami do tego wracam no i wczoraj jego reakcja na takie sytuacje mnie zasmuciła. Boje mu się zwierzyć że byłam w takiej sytuacji bo pewnie mnie też wyśmieje i nie wiem czy chce mu opowiadać o mojej traumie. Myślę o tym i nie wiem czy chce ciągnąć te znajomość bo jak on wyśmiewa takie dziewczyny to mnie też wyśmieje. Oprócz tego to bardzo miły chłopak ale ma kilka swoich stanowczych opinii a ta jedna mnie wyjątkowo zabolała. Kontynuować te znajomość czy powiedzieć mu że ostatnio jego reakcja mnie zabolała i to skończyć? #zalesie #przegryw #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Nie moal na myśli sytuacji jak Twoja, gdzie to było wymuszone.
Jeśli miałaś skończone 15 lat to wg polskiego prawa może to nie wyczerpywać znamion przestępstwa. Ale ja nie jestem prawnikiem.
Z moralnego punktu widzenia jest to g---t.