Aktywne Wpisy

wiesiu2 +288
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy

źródło: cf
Pobierz
tojapaweu +1
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Miło patrzeć jak bardzo się nas boicie(。◕‿‿◕。)
To jest właściwa postawa wobec polskiego Pana. Strach i uległość.
#rosja #wojna
Mi jako Polakowi się zapaliło pod kitą bo chcą mnie wrzucić do maszynki. To że jest to zbieżne z ruskim interesem to swoją drogą, ale jak mam wierzyć w państwo które przez całe moje życie pokazuje głównie swoją nieudolność?
Ja rozumiem, że można być strachliwym ale aż tak żeby rozum odbierało? xDDD
Jeśli chodzi o same ćwiczenia to jeszcze nic konkretnie nie wiadomo, a wy już macie pelne majty na samą myśl. Nie wstyd być aż takimi cipkami? Nikomu nie przeszkodzi takie podstawowe przeszkolenie. Przykład Izraela doskonale pokazuje że dobrze wyszkolone społeczeństwo jest jak bat na wrogow.
W naszym potencjalnym konflikcie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Przecież to tylko przesuwanie okna overtona/metoda salami w dyskusji publicznej, ewentualnie wciągnięcie nieświadomych naiwniaków w status żołnierza złożeniem przysięgi. Myślisz że w obliczu wojny będziesz miał tabuny chętnych do służby? Bo ja po tym jak wojna wybuchła w 02/2022 i 10% stanu osobowego wojska polskiego poleciało na L4 to mam
@WiesniakzPowolania: co to za ruska gwara?
Bo jestem Polakiem i mówię po Polsku, nigdzie indziej nie znam na tyle języka żeby być jak native-speaker. Nie znam też alternatywnych systemów prawnych na tyle żeby wiedzieć kiedy państwo X będzie chciało mnie systemowe zmielić na froncie wojennym albo podatkowym.
Regularnie
@PfefferWerfer: ty miałeś na stołówce mięso kroić. Przecież lekarz mówił, że nadajesz się do czegoś wielkiego ;)
@Profesor_Avenarius: Patrz, tu jest wojskowy scyzoryk, tu torba brezentowa, tu pałatka. A teraz powtarzaj za mną przysięgę, trafiasz do aktywnej rezerwy i przyjmujesz odpowiedzialność karną za dezercję/niestawienie się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czego się boisz, baba jesteś? NO DALEJ ŻOŁNIERZ
@dlugi-gr: A może w orkeistrze obozowej albo do kierowania ruchem? O kurczę, a co to? Jakiś dziwny rozkaz tutaj przyszedł do kapitana, zobacz młody, masz jechać do Sokółki ( ͡° ͜ʖ ͡°)