Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

masz zaburzenia psychiczne wiesz o tym? :) konto od zawsze od blisko 10 lat należało i należy do mnie a to, że źle pamiętałem, i myślałem, że ten samolot straciła ukraina bo tak kiedyś było podawane w mediach o niczym nie świadczy, był to mój błąd a pamięć nie sługa, błąd ktowy użytkownicy wyjaśnili poczym sam sprawdziłem info. gdzie ja rozsiewam ta propagandę? pokaz mi chociaż jeden wpis z mojej historii w
  • Odpowiedz
@Frwrd05: człowieku, chłopak stracił życie o jakiej dezinformacji piszesz?! czy wy jesteście zdrowi na umyśle? pisały o tym zarówno media zagraniczne jak i Polskie, od WP po Onet czy inne TVNy.
  • Odpowiedz
myślałem, że ten samolot straciła ukraina bo tak kiedyś było podawane w mediach

@BiMa: xDDDDD

gdzie ja rozsiewam ta propagandę? pokaz mi chociaż jeden wpis z mojej historii w którym popierałem ruskich i ruską propagandę

@BiMa: przecież wyżej sam przyznałes się do kolportowania ruskiej propagandy, oraz czerpania informacji z rosyjskich mediów
  • Odpowiedz
@Deska_o0: tak szczególnie fragment gdzie przyznaje się bez problemu, że był to mój błąd bo źle zapamiętałem no... propaganda jak UJ! mega związek z aktualną wojną i ogólnie tematem. gruba fiksacja widzę.
  • Odpowiedz
przyznaje się bez problemu, że był to mój błąd bo źle zapamiętałem no.

@BiMa: ty biedaczku tylko chciałeś obwinić zgodnie z rosyjską propagandą Ukraińców bo tak ci kazali w rosija1

propaganda jak UJ! mega związek z aktualną wojną i ogólnie tematem.

@BiMa: brzydki fikołek, kacap/10
  • Odpowiedz
@BiMa Serio to w jakich mediach było podawane że samolot straciła Ukraina, bo już w parę godzin po tragedii było coraz więcej głosów i poszlak o udziale zielonych ludzików, a potem już już w świetle śledztw i dowodów, właściwie tylko sputniki i inne ścierwo głosiło że samolot zestrzeliliukraincy
  • Odpowiedz
@patykiem_pisane: na samym początku, rakieta wyleciała z terytorium Ukrainy i że to ukraina się pomyliła, taka była narracja, potem nie śledziłem tematu i żyłem w błędzie teraz po latach wszyscy mądrzy bo sobie można sprawdzić w necie... :).
  • Odpowiedz
@patykiem_pisane: nie wiem o czym piszesz jakie kilkanaście min? to o czym pisze widziałem w wiadomościach na którymś tam kanale a nie na wykopie XD... nie wiem też o jakich innych straceniach piszesz bo ja słyszałem tylko o tym jednym ()
  • Odpowiedz
@BiMa to skąd wiesz czy tym razem media się nie mylą ? :)

onuca przyłapana na kłamliwej propagandzie

nie chodzi Ci o śmierć Polaka, chodzi ci o to by wmówić jacy Ukraińcy są źli. Pluje na ciebie totalnie, nie zasługujesz na życie w wolnej Europie o którą walczą Ukraińcy i UE.
  • Odpowiedz
@BiMa: hmm bordo na wykopie, shit posty co parę chwil i twierdzisz że kilka lat żyłeś w błędzie bo nie było żadnych informacji? Nie wiem bordo to wam dają im mniej IQ tym większa szansa czy o co chodzi? xD
  • Odpowiedz