Wpis z mikrobloga

@tomwick55: no dosc dziwne, ja sam nie jestem czlowiekiem ludu ale np wczoraj bylem w mcdonaldzie, kupilem sobie cos i usiadlem i jadlem samemu xd
musisz myslec w ten sposob - miej w------e, bo nikt sie tobą nie przejmuje, pamiętasz kogo mijales wczoraj? pamietasz jak byli ubrani i ich twarze? pewnie nie ;) bo ty też masz w------e jak większosc ludzi
ja dopiero 2lata temu powiedzialem sobie w glowie takie
  • Odpowiedz
  • 1
@anon-anono a wiesz co, coś mi się przypomniało, @JanNaj358 pisał kiedyś na przykład, że z rodziną nie może jeść przy stole razem obiadu, tylko w swoim pokoju. Rodzina to akceptuje ponoć. Pisał, że się to jakoś nazywa konkretnie, ale zapomniałem. Jakieś zaburzenie czy schorzenie. Ja z rodzicami zjem w miarę okej, ale samemu do kawiarni na kawę nie pójdę czy jako jedyny w klasie nie zjem kanapki. Też, aby usiąść
  • Odpowiedz
@tomwick55: a jak jadles za dzieciaka po rodzinie czy w godciach, to rodzice np Ci nie zwracali notorycznie uwagi (albo ktos inny) ze jesz nieladnie, siorbiesz albo cokolwiek w ten smak? Albo jakas osoba z rodziny byla wysmiewana za jadanie samemu gdzies i sobie to nadrukowales w glowie, ale wyparles? Takie lęki w 99% przypadkow maja swoje realne podloze.
  • Odpowiedz