Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rocky93: ale pomyśl, jaką zajebistą byłbyś dla nich maskotką kompanii. Codzienna beka z ciebie, wyżywanie się, darcie p---y na przegrywa, kręcenie wora, mycie głowy w kiblu, picie soloneza? Nie spróbujesz ku chwale ojczyzny rozweselić trochę dzielnych wojaków?
  • Odpowiedz
  • 1
@LostHoldenCaulfield: Depresję to może nie, ale nadal zdarza mi się miewać od czasu do czasu napady lękowe. Odkąd zaczęło mi się lepiej powodzić w życiu, to już nie jest to tak częste, ale czasami sie zdarzy jak mam gorszy dzień
  • Odpowiedz
@rocky93: dlaczego myślisz że tylko same Sebiki tam będą? Statystycznie większość ludzi jest normalna i spokojna. Poza tym jeśli znasz swoje słabe strony to już jesteś wygranym bo wiesz nad czym pracować. Kto wie może polubisz takie ćwiczenia. Prawda jest taka, że ludzie pochodzą od zwierząt i nic nie poradzimy na to że jedynym sposobem na utrzymanie pokoju jest zbrojenie się. Drugim sposobem jest NWO i wyzbycie się nacjonalizmu ale
  • Odpowiedz
@jajestem369 nie chodzi o to jacy ludzie są na wolności. W podstawówce psycholog kiedyś nas zapytał wiesz czemu ludzie robią głupie rzeczy? Z nudów. Dlatego jak w 40 chłopa będziecie siedzieć bez tv, bez żadnej rozrywki w koszarach to jeden drugiego nakręci żeby dla rozrywki włożyć w dupę szczoteczkę dla tego Mirka.
  • Odpowiedz