Aktywne Wpisy
czz17 +201
Wy naprawdę myślicie, że w tych szkoleniach chodzi o przeszkolenie kogokolwiek? W tych szkoleniach chodzi tylko i wyłącznie o złożenie PRZYSIĘGI WOJSKOWEJ. W momencie złożenia przysięgi wojskowej już na zawsze przestajesz być cywilem i stajesz się ŻOŁNIERZEM. Co to zmienia? Bardzo dużo.
W momencie wybuchu wojny cywil pozostaje cywilem. Cywil ma prawo opuścić kraj. Cywil nie ma obowiązku walki. Cywil nie jedzie na front. A żołnierz? W momencie wybuchu wojny żołnierz ma
W momencie wybuchu wojny cywil pozostaje cywilem. Cywil ma prawo opuścić kraj. Cywil nie ma obowiązku walki. Cywil nie jedzie na front. A żołnierz? W momencie wybuchu wojny żołnierz ma

mickpl +71
Na początku był kwik deweloperów, potem fliperów, a teraz już nawet pośredniki na yt mówio, że no jest kiepsko.
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,
Mam obywatelstwa polskie i niemieckie, mieszkam na stałe w Niemczech. Jak mogę w razie czego skorzystać z tego zapisu? Jest jakiś kwit który mogę gdzieś uzyskać żeby w przypadku łapanek jak na Ukrainie (oczywiście żart) nie mieć problemów?
źródło: IMG_8533
Pobierzźródło: IMG_5953
Pobierzpowinno wystarczyc, jakby wyslali Ci do szwabii papierek ze Cię wzywają to uderzylbym do konsulatu/ambasady pl + odesłałbym im skan szwabskiego paszportu
źródło: Przechwycenie obrazu ekranu_2025-03-08_21-51-44
Pobierz