Wpis z mikrobloga

Tuż przed meczem zmarł lekarz który każdego dnia przebywał z piłkarzami, nie jakiś z biur tylko ten który był przy drużynie i udzielał pomocy na boisku, a festy tutaj się rozpisują że p------o ich że mecz odwołują bo oni ten mecz właśnie chcieli obejrzeć i w sumie to nic się nie stało. Czasem mi się wydaje że pantofelek ma więcej rozumu niż niektóre wychodki.

#mecz
angelofdeath007 - Tuż przed meczem zmarł lekarz który każdego dnia przebywał z piłkar...

źródło: GlixsfeXsAEPAp4

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@angelofdeath007: Nie no taki wysyp zwierzaków że aż głowa boli. Pełnoprawny członek zespołu umiera a oni jakby to była przypadkowa osoba. Ja p------e co poszło nie tak z tym portalem xD
  • Odpowiedz
@angelofdeath007: to jest właśnie ta subtelna różnica , prawa do laliga są światowe i tutaj odwołują mecz na godzinę przed startem, w Polsce Ekstraklasa SA spłaca zawodnika, bo inaczej lechia miała by walkowery i nikt na canal plus nie zobaczy "meczu", więc trzeba ich ratować, bo ramówka telewizyjna ustawiona
  • Odpowiedz
@angelofdeath007: Sa we mnie dwa wilki. Pierwszy podpowiada, ze Bayern, Bayer, BVB przegraly swoje mecze (graja w LM). Ten lekarz to w ataku mial grac? Nie czepiam sie, na pewno pilkarze pojechali do domow, odmowili seksu swoim partnerkom, potem odmowili 10 razy rozaniec i zaplakani poszli spac. Barcelonka znalazla sobie pretekst do przelozenia meczu i tyle. Drugi mowi, ze tak nie bylo. Ktory ma racje? Wie to tylko Pan dobry
  • Odpowiedz
@bord0: To tego pierwszego musisz wysłać do Choroszczy jeśli uważasz że Barcelona szukała pretekstu żeby przełożyć mecz z Osasuną i wykorzystali do tego śmierć członka sztabu szkoleniowego.
  • Odpowiedz