Aktywne Wpisy

euklides +26
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,

Pokażę Wam kawałek mojej mordy ʖ͡º)

źródło: temp_file8581019454285615002
Pobierz
Jeśli zastanawialiście się, dlaczego świat stanął na głowie na ostatnie 15 lat, to prawdopodobnie chodziło o obudzenie w ludziach tego samego ducha co w Niemczech w 1938. Było to karkołomne wyzwanie dla inżynierii społecznej, bo przecież ludzie z czasów II WŚ wciąż żyją.
Wykorzystując buntowniczą naturę ludzi, zagonili ich dokładnie tam, gdzie od początku planowali - pod rządy nowego Hitlera. A ludzie myślą "ale im pokazaliśmy!". Heh.
#usa #wojna #iiwojnaswiatowa #przemyslenia
źródło: temp_file2254530730768187557
PobierzA zauważyliście jak pasywni i cisi są teraz Demokraci?
@WillyJamess: Moim zdaniem to miało przede wszystkim na celu to, że konkretne słowa tracą znaczenie za sprawą czego możesz nazywać każdego danym określeniem dosłownie za byle