Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Proszę o opinię
Mam brata P. Ma 30 lat, jest singlem, pracuje w IT.
Kiedy zostałam matką, zaczęłam się przyjaźnić z samotnymi matkami u mnie na osiedlu i poznałam taką jedną, fajną.
O. ma 22 lata i jest singielką. Jest piękna i kiedy pokazałam jej zdjęcia brata powiedziała że jest przystojny. Pomyślałam, że będą razem do siebie pasowali.
Kiedy spotkałąm się z bratem pokazałam mu jej zdjęcie, ale kiedy dowiedział się, że
Proszę o opinię
Mam brata P. Ma 30 lat, jest singlem, pracuje w IT.
Kiedy zostałam matką, zaczęłam się przyjaźnić z samotnymi matkami u mnie na osiedlu i poznałam taką jedną, fajną.
O. ma 22 lata i jest singielką. Jest piękna i kiedy pokazałam jej zdjęcia brata powiedziała że jest przystojny. Pomyślałam, że będą razem do siebie pasowali.
Kiedy spotkałąm się z bratem pokazałam mu jej zdjęcie, ale kiedy dowiedział się, że

Lewusx +116
Zawody kulturystyczne Sopot 2025.
Zawodnik którego prowadzę od prawie 2 lat, 18 latek, wygrywa mocno obsadzoną kategorię junior do 75kg.
Pokonał 26 innych starszych w większości osób, jako kategoria obowiązuje do 23 roku życia.
Jestem dumny, że zgłaszają się do mnie tak ambitne osoby, a ich wyniki potwierdzają, że coś tam się na tym znam. :)
Zawodnik którego prowadzę od prawie 2 lat, 18 latek, wygrywa mocno obsadzoną kategorię junior do 75kg.
Pokonał 26 innych starszych w większości osób, jako kategoria obowiązuje do 23 roku życia.
Jestem dumny, że zgłaszają się do mnie tak ambitne osoby, a ich wyniki potwierdzają, że coś tam się na tym znam. :)

źródło: IMG_7280
Pobierz
Jak to jest że gravelowcow spotykam tylko w mieście i wszyscy mają takie czysciutkie rowery?
#rower
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
źródło: sobota
Pobierz@mirko_anonim: może jeździsz tylko po mieście i to dlatego
Po za tym na tagu #rowery w którym aktualnie 50% wpisów to prośba o pomoc w wyborze gravela (90% asfalt, 10% szutry) widać ze kupują je ludzie do amatorskiej jazdy do pracy albo po mieście z możliwością zjechanie do lasu raz na kilka weekendów, a nie ludzie trenujący
Misiu. ja rozumiem że jak idziesz na wycieczkę to z roweru nie schodzisz. I jesz, i pijesz, i pewnie nawet sikasz nie wchodząc z siodełka. Nie zatrzymujesz się, nie siadasz, nie patrzysz, nie odpoczywasz.
Różnica jest taka że ty jeździsz na rowerze bo myślisz że uprawiasz sport. Ja po prostu lubię jeździć na rowerze.
Nie jesteśmy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero