Aktywne Wpisy

MrBeast +4
A może zamiast dawać cła odwetowe to pozostałe kraje zniosą swoje cła albo obniżą mocno i wtedy USA też obniży do tego samego procentu?
Nie rozumiem czemu to Trump jest tym złym skoro np takie Indie mają 52% to czemu Trump jest złym skoro dał tylko połowę 26%.
Powinien dać 52% i wtedy może Indie by pomyślały:
"Hmmm, to chyba nie było jednak sprawiedliwe, zniżamy do 10% XD"
#usa
Nie rozumiem czemu to Trump jest tym złym skoro np takie Indie mają 52% to czemu Trump jest złym skoro dał tylko połowę 26%.
Powinien dać 52% i wtedy może Indie by pomyślały:
"Hmmm, to chyba nie było jednak sprawiedliwe, zniżamy do 10% XD"
#usa

Wlasnie stwierdziłem że p------e wstawanie o 5 do pracy w której pracuje prawie 10 lat, zablokowałem numer szefunia (p---y), za dużo, jestem wypalony i mam ochotę uciec, prócz szkoły nic mnie tu nie trzyma, jakieś sugestie ?
#polityka #bekazpisu #matecki #stanwyjatkowy
źródło: IMG_20250308_181544
Pobierz@Gerald212: To jest ta uśmiechnięta Polska? Cieszycie się?
źródło: image
PobierzI zasłona dymna dla wwożenia w tym samym czasie do Polski tysięcy imigrantów z Niemiec.
A uśmiechnięci jak zahipnotyzowani...
Zdalnie sterowany PLEBS (╥﹏╥)
@Pan_krecik: ale piss już nie rządzi i nikt nie wwozi tysięcy imigrantów na lewych wizach
Niestety jest PO i wwozi do Polski tysiące imigrantów na rozkaz von der IMPERATOR..
A Tusk chodzi na jej sznurku...
A ty partyjny trollu pogódź się z faktem że na PO PiS w większości głosują stare dziady 50+ którym już dawno świat
źródło: temp_file5730946698472944208
Pobierz@Pan_krecik: Okej, zbaczmy co wyważony, pozbawiony nienawiści i wolny od partyjnego przekazu krecik ma do powiedzenia. Może być? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)