Aktywne Wpisy

anoysath +977

picasssss1 +104
Remember o co będziesz walczyć.
Ale pamiętaj są ważne rzeczy które usłyszysz jeżeli tutaj się wyzalisz i one utwierdzą cię w tym że to jest dobre i tak ma być.
"Bank ponosi ryzyko"
"Załuż swuj bank jak ci się nie podoba i pożyczaj"
"Każdy nadpłaca i spłaca kredyt w 6 miesiecy"
Ale pamiętaj są ważne rzeczy które usłyszysz jeżeli tutaj się wyzalisz i one utwierdzą cię w tym że to jest dobre i tak ma być.
"Bank ponosi ryzyko"
"Załuż swuj bank jak ci się nie podoba i pożyczaj"
"Każdy nadpłaca i spłaca kredyt w 6 miesiecy"

źródło: IMG_20250328_153355
Pobierz
Graliście kiedyś w erepublik ? Łezka w oku się kręci jak sobie przypomniałem o tej grze sprzed 15 lat. Znalazłem coś niemal identycznego tylko trochę ulepszonego i bez p2w. Eclesiar - gra wystartowała 4 miesiące temu i póki co jest w niej mniej jak 1000 graczy dlatego łatwo się szybko wybić i być "kimś". W polsce gra dopiero 26 osób.
Dla tych, którzy nie wiedzą czym było erepublik przybliżę tematykę gry. Walczysz w potężnych bitwach wraz z innymi obywatelami swojego kraju i sojuszniczymi państwami, budujesz z innymi budynki w państwie takie jak szpitale, bazy wojskowe, strefy przemysłowe itp. stawiasz własne fabryki i biznesy sprzedając innym graczom swoje produkty, handlujesz, grasz na giełdzie, możesz być politykiem o ile wybiorą Ciebie inni gracze i mieć wpływ na rzeczy w grze typu cło , VAT, sojusze, polityka kraju itp, możesz dołączyć do specjalnych oddziałów wojskowych itp.
Eclesiar to darmowa gra browserowa z aplikacją na androida (to ją wyróżnia na tle innych podobnych gier, że tutaj nie ma pay2win - za realne pieniądze kupisz jedynie jakieś niepotrzebne emotki na czacie i battle passa, który przyspiesza Twój rozwój o 10% ) Aktualnie gra ma 4 miesiące i 700 graczy, z czego polaków jest aktywnych zaledwie 26. Pierwsze miesiące gry to okres intensywnych wojen podczas których nasz kraj przejął połowę Ukrainy oraz połowę Peru i aktualnie skończył się tzw. NAP (No Agression Pact) Jest to pakt, który podpisał niemal cały świat i właśnie dobiegł końca, a my jako polska domyślamy się, że niedługo kilka państw zechce naszego terytorium - z racji tego, że jest nas zaledwie 26 liczy się każdy nowy gracz.
Na początku gry jak i dalej każdemu udzielimy odpowiedniej pomocy. Gra cechuje się tym, że można czerpać z niej przyjemność wchodząc do niej na 3 minuty dziennie lub jak ktoś lubi takie gry to jest co w niej robić i całymi godzinami + dużo się dzieje na discordzie naszego państwa. Najważniejsze jest to, że w tej grze nie grają pieniądze, a ludzie i to dosłownie każdy nowy polak jest tutaj na wagę złota ! Zależy mi na tym, aby do gry dołączyło jak najwięcej polaków, aby zdominować inne kraje dlatego, aby nie być uznanym za spamera zostawiam czysty link do gry :
- Czysty link Bez żadnych bonusów, ale i tak super, że do nas wpadniesz.
- oraz jeśli ktoś chce mieć dużo lepszy start zostawiam reflink (obaj dostajemy taką samą ilość gratisowej waluty w grze po osiągnięciu przez Ciebie 10lvl - Link polecający dający Tobie i mi taką samą ilość gratisowej waluty
źródło: Screenshot_1
Pobierz