Wpis z mikrobloga

Wykop pomusz - atakujooo... Fajna gra browserowa i z apka na androida w której lada moment zostaniemy najechani i potrzebujemy duuuuużo nowych graczy bo inaczej stracimy swoje tereny ;D

Graliście kiedyś w erepublik ? Łezka w oku się kręci jak sobie przypomniałem o tej grze sprzed 15 lat. Znalazłem coś niemal identycznego tylko trochę ulepszonego i bez p2w. Eclesiar - gra wystartowała 4 miesiące temu i póki co jest w niej mniej jak 1000 graczy dlatego łatwo się szybko wybić i być "kimś". W polsce gra dopiero 26 osób.

Dla tych, którzy nie wiedzą czym było erepublik przybliżę tematykę gry. Walczysz w potężnych bitwach wraz z innymi obywatelami swojego kraju i sojuszniczymi państwami, budujesz z innymi budynki w państwie takie jak szpitale, bazy wojskowe, strefy przemysłowe itp. stawiasz własne fabryki i biznesy sprzedając innym graczom swoje produkty, handlujesz, grasz na giełdzie, możesz być politykiem o ile wybiorą Ciebie inni gracze i mieć wpływ na rzeczy w grze typu cło , VAT, sojusze, polityka kraju itp, możesz dołączyć do specjalnych oddziałów wojskowych itp.

Eclesiar to darmowa gra browserowa z aplikacją na androida (to ją wyróżnia na tle innych podobnych gier, że tutaj nie ma pay2win - za realne pieniądze kupisz jedynie jakieś niepotrzebne emotki na czacie i battle passa, który przyspiesza Twój rozwój o 10% ) Aktualnie gra ma 4 miesiące i 700 graczy, z czego polaków jest aktywnych zaledwie 26. Pierwsze miesiące gry to okres intensywnych wojen podczas których nasz kraj przejął połowę Ukrainy oraz połowę Peru i aktualnie skończył się tzw. NAP (No Agression Pact) Jest to pakt, który podpisał niemal cały świat i właśnie dobiegł końca, a my jako polska domyślamy się, że niedługo kilka państw zechce naszego terytorium - z racji tego, że jest nas zaledwie 26 liczy się każdy nowy gracz.

Na początku gry jak i dalej każdemu udzielimy odpowiedniej pomocy. Gra cechuje się tym, że można czerpać z niej przyjemność wchodząc do niej na 3 minuty dziennie lub jak ktoś lubi takie gry to jest co w niej robić i całymi godzinami + dużo się dzieje na discordzie naszego państwa. Najważniejsze jest to, że w tej grze nie grają pieniądze, a ludzie i to dosłownie każdy nowy polak jest tutaj na wagę złota ! Zależy mi na tym, aby do gry dołączyło jak najwięcej polaków, aby zdominować inne kraje dlatego, aby nie być uznanym za spamera zostawiam czysty link do gry :

- Czysty link Bez żadnych bonusów, ale i tak super, że do nas wpadniesz.

- oraz jeśli ktoś chce mieć dużo lepszy start zostawiam reflink (obaj dostajemy taką samą ilość gratisowej waluty w grze po osiągnięciu przez Ciebie 10lvl - Link polecający dający Tobie i mi taką samą ilość gratisowej waluty

D3SP3RO - Wykop pomusz - atakujooo... Fajna gra browserowa i z apka na androida w któ...

źródło: Screenshot_1

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@D3SP3RO: spoko, zarejstrowałem się z refa - mam nadzieję, że punkty wpadły :) ale potrzeba weryfikacji telefonem to już mnie odrzuciła.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@acidd normalka bo gra dopiero startuje i dużo ludzi robiło multi to admin szybko zareagował. Oczywiście jeśli nie chcesz podawać to nikt nie zmusza - najważniejsze, że chociaż jedna osoba nowa dołączyła, a to już baaardzo dużo dla nas :) Wpadnij na discord bo tam się całe życie toczy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@calibromaniac fabryka produkuję tylko jak masz pracownika zatrudnionego on "zapracuje". Wypłatę dostajesz w momencie podjęcia pracy u swojego pracodawcy. Trochę taka nie dla fortnajtowców czy innych robloxow ta gra bym powiedział. Jest Wiki, jest wszystko wytłumaczone, ale za rękę nikt nie prowadzi :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
No poprostu nikt nie napisał, że aby coś wyprodukować to potrzebny jest pracownik. Tak samo nikt nie mówi, ze żeby zrobić kupę trzeba najpierw ściągnąć spodnie. Widocznie ta gra faktycznie jest zbyt trudna jak na dzisiejsze czasy :) Lepsze są gry mobilne, gdzie klika się tylko w 2 miejsca na ekranie z czego jedno to "kup za realne pieniądze" i samouczek paluszkiem pokazuje przez 5 godzin gry co dokładnie kliknąć.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
No poprostu nikt nie napisał, że aby coś wyprodukować to potrzebny jest pracownik. Tak samo nikt nie mówi, ze żeby zrobić kupę trzeba najpierw ściągnąć spodnie. Widocznie ta gra faktycznie jest zbyt trudna jak na dzisiejsze czasy :) Lepsze są gry mobilne, gdzie klika się tylko w 2 miejsca na ekranie z czego jedno to "kup za realne pieniądze" i samouczek paluszkiem pokazuje przez 5 godzin gry co dokładnie kliknąć.
  • Odpowiedz