Wpis z mikrobloga

Ci wszyscy jutuberzy prześcigają się w pomysłach na nowe filmy, robią te topki zapachów na lato, na randkę, na sraczkę, topka najlepszych arabów, czy nowy jean paul gaultier jest lepszy od starego, ale nikt nie wpadł na pomysł, żeby przetestować te wszystkie oczywiste scamy internetowe. Jak macie te strony gdzie wszystko od Creeda przez MFK a na Calvinie Kleinie kończąc, kosztuje 199 zł. Ja sam bym chętnie zamówił coś z takiej strony z czystej ciekawości co ja właściwie dostanę. Czy wyślą mi cegłę czy faktycznie będą tam perfumy a jeśli będą perfumy to czy chociaż z pozoru będą wyglądać jak oryginał, a może i pachnieć trochę jak oryginał? Niech ktoś to sprawdzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#perfumy
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@nomysza6666 nie wpadłeś na to, że odlewki u mjocka są droższe bo musi opłacić: podatek i człowieka, który to rozleje, prawda? Mimo ze to araby i roznica % jest calkiem spora, to w rzeczywistości to kilka zł...
  • Odpowiedz
  • 2
@Kenteris pierwszy przykład: ajmal gray (swoją drogą fajne pachnidło w tej cenie) kosztuje u niego 89zl/100ml, a kolega się spłakał, że odlewka 5ml (już ze szkłem) kosztuje 7zł, a nie 4,45 .....
  • Odpowiedz
  • 0
@Yeraz: no jeśli o to chodzi to jest to absolutnie normalne. Tutaj na tagu też w przypadku tanich odlewek zawsze ceny się lekko zawyża w górę.
  • Odpowiedz