Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aarahon: zeby takich było najmniej to powinniśmy mieć rząd co o nas dba... plują nam w twarz a ludzie mówią że deszcz pada. Parlamentarzyści sa zwolnieni że służby i w 1wszy dzien wojny opusza kraj a my mamy zostać? No chyba ktoś tu ochujal... to już nie te czasy co kiedyś. Świadomość w ludziach jest większa, i lżej migrować..
  • Odpowiedz
@wygryw50k: miny nie wybuchają cywilom pod nogami. Rozminowanie Ukrainy przy obecnym poziomie techniki zajmie 600 lat. To będzie zabijać przez dziesięciolecia.
  • Odpowiedz
ćwiczenia wojskowe są właśnie po to, by takich jak on było jak najmniej.

@aarahon: eeee ok, a terasz mi geniuszu powiedz, jak ćwiczenia wojskowe chronią piechotę przed granatami, minami i losowymi np. rakietami i innymi rzeczami co robią bum xd

Na ćwiczeniach możesz się co najwyżej nauczyć, że przełożonego się słucha i jak zbudowana jest pukawka, jak rozłożyć, złożyć etc. a i to musiałoby być co roku, żeby sebixy nie
  • Odpowiedz
  • 0
Rozminowanie Ukrainy przy obecnym poziomie techniki zajmie 600 lat. To będzie zabijać przez dziesięciolecia.

@dqdq1 Co się zmieniło w minach, skoro po innych konfliktach rozminowano?
  • Odpowiedz
@Filipterka25: masz ponad 400 ludzi którzy decydują o losie prawie 40 milionów ludzi, oni dzien w dzień powinni o tym myśleć. Mnie się pytasz? Ja żyje po yo zeny mi 90% pieniędzy państwo zabierało a nie po to żeby myśleć jak uratować swoich obywateli. Oni mają za to płacone, jak umieją tylko ludzie na wojnę wysyłać to k---a chyba nie za dużo im wychodzi, nie sądzisz?
  • Odpowiedz
Ja żyje po yo zeny mi 90% pieniędzy państwo zabierało

@oink_oink: Zaraz wam wyjdzie, że oddajecie w podatkach więcej niż zarabiacie.

masz ponad 400 ludzi którzy decydują o losie prawie 40 milionów ludzi, oni dzien w dzień powinni o tym myśleć. Mnie się pytasz?

@oink_oink: No pomyśleli, cyk! będą ćwiczonka i zakup broni, tobie się nie podoba, no to proponuj realna alternatywę skąd wytrzasnąć ok. milionową armię.
  • Odpowiedz