Wpis z mikrobloga

• 260
@Matpiotr: jestem jednym z nich. Owsiak pomaga szpitalom i lekarzom. Lekarze mnóstwo razy wypowiadali się ze aborcja powinna być legalna. Nawet kiedyś był bardzo fajny wywiad z ginekologiem na kanale zero.
  • Odpowiedz
@Matpiotr: popierają też inne zabiegi medyczne, i co z tego? To przeciwnicy Owsiaka (w większości zmanipulowane przez telewizje I kłamstwa PiSu, ale to inny temat) są przeciwko zabiegów ratujący życie czy wręcz tworzący nowe (jak invitro) przez książkę sprzed kilku tysięcy lat, którą dość swobodnie próbują interpretować.
  • Odpowiedz
ci co najgłośniej krzyczą żeby wspierać Owsiaka, popierają aborcję

@Matpiotr: a co w tym zabawnego? To, że dla ciebie zarodek, z którego może powstać zero lub kilku ludzi to jednocześnie człowiek nie oznacza, że zwolennicy Owsiaka muszą mieć podobne braki w logice, tylko dlatego że dodatkowo wspierają tego typu pomoc medyczną dla dzieci.
  • Odpowiedz
  • 1
@TheBlackCube niedoczekanie że taki Tusk będzie mnie ku..rwa szkolił i wysyłał na wojnę.

A jego córka lafirynda będzie się lansować na blogumodowym kiedy ja będę n-------l w okopie 😀
  • Odpowiedz
Elektorat prawicy: Nacjonalizm! Bog Honor Ojczyzna! Polska dla Polaków! Wielka Polska i Józef Piłsudski! Pamiętamy: (tutaj 10 dat)

Rosja może nas zaatakować, zrobimy 2 tyg szkolenie dla cywilów.

Elektorat prawicy: Wyjezdzam do Niemiec...

@TheBlackCube: jest jakaś matryca, na którą można rzucić takie porównanie i sobie sprawdzić kto tak faktycznie mówi? Czy to klasyczne lewackie brednie, a przeciwni poborowi są głównie losowi ludzie co mają po 30-40 lat?
  • Odpowiedz
@TheBlackCube wszyscy się boją, takie mamy czasy. Możliwe, że nadchodzi wojna, dopiero co USA nas zdradziło, teraz jest mowa o szkoleniach wojskowych dla obywateli. Nie ma wstydu w tym, że się człowiek boi. Tylko trzeba ten strach przezwyciężyć.
  • Odpowiedz
bardziej zabawne jak przeciwnicy aborcji nie interesują się pomaganiem już urodzonym dzieciom.

@tulipana: Jak to nie pomagają, są organizacje w PL kóre się tym zajmują. Jeszcze pod swój dach twoim zdaniem powinni ich brać? No biorą rodziny zastępcze dzieci z domów dziecka. Bardziej zabawne że zwolennicy nielegalnych imigrantów nie intersują się pomaganiem tym którzy już tutaj są. Nie obiło mi się o uszy żeby jakiś celebryta wziął chociaż z jednego
  • Odpowiedz