Aktywne Wpisy

MechanicznaPitaja +197
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

lepaq +280
Śląsk Wrocław i Stal Mielec spadają z Ekstraklasy.
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
Rosja może nas zaatakować, zrobimy 2 tyg szkolenie dla cywilów.
Elektorat prawicy: Wyjezdzam do Niemiec...
#polityka #ukraina #obowiazkowecwiczeniawojskowe
źródło: Screenshot_20250308_141816_X
PobierzCzy to nie zabawne?
Komentarz usunięty przez autora
@Matpiotr: Owsiak jest przeciwko aborcji czy co?
@Matpiotr: a co w tym zabawnego? To, że dla ciebie zarodek, z którego może powstać zero lub kilku ludzi to jednocześnie człowiek nie oznacza, że zwolennicy Owsiaka muszą mieć podobne braki w logice, tylko dlatego że dodatkowo wspierają tego typu pomoc medyczną dla dzieci.
A jego córka lafirynda będzie się lansować na blogumodowym kiedy ja będę n-------l w okopie 😀
Czy to nie zabawne?
Wykop w pigułce
@TheBlackCube: jest jakaś matryca, na którą można rzucić takie porównanie i sobie sprawdzić kto tak faktycznie mówi? Czy to klasyczne lewackie brednie, a przeciwni poborowi są głównie losowi ludzie co mają po 30-40 lat?
@tulipana: Jak to nie pomagają, są organizacje w PL kóre się tym zajmują. Jeszcze pod swój dach twoim zdaniem powinni ich brać? No biorą rodziny zastępcze dzieci z domów dziecka. Bardziej zabawne że zwolennicy nielegalnych imigrantów nie intersują się pomaganiem tym którzy już tutaj są. Nie obiło mi się o uszy żeby jakiś celebryta wziął chociaż z jednego
@TheBlackCube: @Matpiotr @TheBlackCube kek
lekarze to by chcieli żeby covid wrócił żeby sobie w ciagu roku mogli kolejne mieszkanie kupić.