Aktywne Wpisy

marko2 +62
Mieliśmy wszystko ( ͡° ʖ̯ ͡°)

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
too_late_to_be_true +404
#nieruchomosci Czy ja dobrze rozumiem, że największe firmy deweloperskie w kraju należą do kapitału zagranicznego i te firmy mają w swoich bankach ziemii najlepsze działki w największych miastach w kraju, płacą od trzymania tej ziemii niezabudowanej śmieszne podatki, podczas gdy okoliczna ludność utrzymuje infrastrukturę miast ze swoich podatków dochodowych.
Do tego do niedawna Glapiński z NBP oferował im jeszcze kredyty na blisko 0% przy wysokiej inflacji, a rząd PiS dofinansowywał
Do tego do niedawna Glapiński z NBP oferował im jeszcze kredyty na blisko 0% przy wysokiej inflacji, a rząd PiS dofinansowywał
#pokazauto #bmw
źródło: temp_file3110392181382831154
Pobierzźródło: 1000004659
Pobierzźródło: rzepak
Pobierzźródło: temp_file7403729063637563048
PobierzNie, nie jestem zazdrośnikiem jeździj sobie czym chcesz, mam po prostu nadzieję że nie jesteś tym jednym z GŁOŚNYCH którzy zachowują się jak pies obsikujacy drzewo
@krzysztof2033 Akurat tam się tak parkuje, wzdłuż chodnika są miejsca. Tu chodzi o samo miejsce inwalidzkie, bo co chwile ktoś się do mnie o to sadzi
póki co pierw w planach dechroming grilla + listew przyokiennych, taka podstawa, ale imo przydalyby się jakieś fajne dokładeczki na przód i tył minimum, na razie jest wydech m performance i ten śmieszny bieda spojlerek z m paka xd
zajebista beta, widząc takie od razu mija mi żal, ze jednak nie