Wpis z mikrobloga

@koronawirus podczas jazdy dużo zmienia ta dokładka? w sensie jako hamuje mocniej gdy się odpuści pedał gazu, czy trudniej nabiera prędkość? i też jak ze spalaniem, bo wygląda dość dobrze, ja akurat preferuje te mniejsze, które są o wiele bardziej poziome, ale ciekawy jestem jak spisuje się już taka lota ʕʔ
  • Odpowiedz
@koronawirus: Jezu ledwo powyżej 15 stopni, weekend i już w centrach miast powyjeżdżało mnóstwo takich bmw, mustangów i motocyklistów będących k---a NAJGŁOŚNIEJSZYMI nawet przez całą noc

Nie, nie jestem zazdrośnikiem jeździj sobie czym chcesz, mam po prostu nadzieję że nie jesteś tym jednym z GŁOŚNYCH którzy zachowują się jak pies obsikujacy drzewo
  • Odpowiedz
@koronawirus: widze kolega obeznany w dokładkach, co byś dodał do g30 540i w m-paku pre-lift żeby d-------e wyglądało? xD

póki co pierw w planach dechroming grilla + listew przyokiennych, taka podstawa, ale imo przydalyby się jakieś fajne dokładeczki na przód i tył minimum, na razie jest wydech m performance i ten śmieszny bieda spojlerek z m paka xd

zajebista beta, widząc takie od razu mija mi żal, ze jednak nie
  • Odpowiedz