Aktywne Wpisy
strike_lucky +12
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +1018

źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz
#polska #polityka #historia #rosja #ukraina #wojna #nostalgia
źródło: temp_file6578985807097146164
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Zawsze się zastanawiam skąd się wziął trend oczerniania Piłsudskiego w Polsce. Może jeszcze napiszesz ze Pilsudski uciekł z pola bitwy warszawskiej?
Przepros chłopie marszałka i weź się za czytanie.
@uszyk90: xDDDD
Piłsudski może i sprawdził się w okresie walki o niepodległość, ale później wnosił więcej złego niż dobrego. Najlepiej można prześledzić jego zasługi w kompetencjach które pozostawił sobie bezpośrednio - wojsku. Dużo pustych odezw bez żadnego znaczenia, korupcja i armia w stagnacji. Chociaż wszystkim politykom wokół zarzucał politykierstwo i kumoterstwo sam wolał zajmować się rozprawianiem z opozycją i mordowaniem przeciwników niż jakimikolwiek reformami.
Wcale mnie nie dziwi,