Aktywne Wpisy

mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
Mokebe_Testo +129
Kolejka do dopiero co otwartego starbucksa w Lublinie. Oczywiście 95% osób w kolejce to baby xD
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#ukraina #rosja #trump
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@uszyk90: W sensie mówisz, że w Rosji jest demokracja? xD
@uszyk90: ale pośrednio z jego rozkazu (inwazji na Ukrainę). Chyba że nie wie tak jak pewien austriacki malarz o ὁλόκαυστος (wg JKM)
No poza może gardtką normalnych jak Kasparow bodajże i poza tymi, którzy zostają wysłani do boju i się nagle im ten putinizm odwiduje, bo już dawno wyszło, że Ukry to nie są mięsne manekiny do postrzelania i po takiej wycieczce specjalnej na Ukrainę w dobrym przypadku można się cieszyć, że się wróciło bez