Wpis z mikrobloga

@naokimistrzapjo: No i właśnie dlatego od wejścia Polski do UE z Polski wyjechało kilka milionów Polaków (do samych Niemiec 900 000) i jest to największa emigracja w Europie zaraz po Ukrainie, no ale na Ukrainie trwa wojna, a w Polsce nie.

Może ludziom mniej zależy na wywiezionych śmieciach i odpicowanych ryneczkach, a bardziej na zarobkach i lepszych perspektywach rozwoju swojego życia?
  • Odpowiedz
@naokimistrzapjo i jeszcze jakieś farmazony gadają ze tu źle i żyć się nie da, trzeba uciekać wegetować w Holandii na pomidorkach za pare zlotowek wiecej gdzieś gdzie będziesz obywatelem drugiej kategorii a jeśli w sumie jeśli tylko chcesz to praktycznie wszystko możesz mieć w swoim domu XD
  • Odpowiedz
@adam-buksa96 będą Ci się włamywać do domu to też uciekniesz przez okno bo pod drzwiami typy w kominiarkach stoją? Spokojnie mógłbym zabić jeśli ktoś naruszyłby moja przestrzeń, rodzinę, niedotykalnosc, prawa i nawet pójść siedziec czy zginac ale Ty se żyj i postępuj według wlasnych zasad morlanych i uciekaj jak szczur. Szczury pierwsze uciekają
  • Odpowiedz
@adam-buksa96 pamiętaj, żyj zgodnie ze sobą, uciekaj jak szczur, szczur bez honoru i jaj a wszyscy i tak umrzemy. Ja się nie boję śmierci tylko że moja kobieta nie sobie poradzi ale pewnie ma większe jajniki niż Ty wydmuszki
  • Odpowiedz
Zasłabniesz na ulicy to zaraz przyjedzie karetka i nie wystawi ci za to faktury na $100k bo twoje ubezpieczenie ze złodziejskiej ubezpieczalni akurat przypadkowo tego nie pokrywa.

@naokimistrzapjo: jest jeszcze druga część, zasłabniesz na ulicy to 50 osób dookoła ci pomoże, nawet jak to będzie kierowca autobusu to się zatrzyma na środku i pobiegnie ci pomóc. Są niestety dzikie kraje gdzie to nie działa, a to jest wspaniałe
  • Odpowiedz
@sinejaja1234: tylko, że Ty masz kobietę a my incele nie mamy. Ale za to mamy choroby psychiczne i upośledzenie w relacjach społecznych. Myślisz, że nagle obudzi się w nas duch walki?
  • Odpowiedz
@Etomidat a ja sam chory na łeb z adhd w spektrum czy kij wie jaka tajemnica jeszcze, jak moja kobieta zobaczyła prochy jakie przyniosłem z recepty od psychiatry się zmartwiła I pytała poważnie czy mam jakiś problem bo przecież poza stymulantami mam antydepresanty a Ty mi się będziesz tłumaczył chorobami psychicznymi XD się nie użalam i nie ma rzeczy i problemu który mnie zatrzyma i dopiero czuje ze żyje jak wiatr
  • Odpowiedz
@Etomidat no kurde co z wami wszystkimi nie tak, nie macie czegoś takiego że idziecie jak po swoje, wygrać, zwyciężyć zamiast prosić o litość, uciekać tylko odwalic cos niemożliwego żeby samemu pokonać kilku większych, silniejszych czy mnie mają zamknąć na odział zamknięty bo jestem niebezpieczny XD
  • Odpowiedz