Wpis z mikrobloga

konfederuski: po Polsce biegają młode saszki zamiast walczyć za swój kraj! w---------c na front!

też konfederuski: nie pójdę na ćwiczemnia, nie będę się pocił dla deweloperów i podatków 50%, w razie wojny uciekam za granicę

#obowiazkowecwiczeniawojskowe
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szklarskaporeba: jak już chcesz być tam precyzyjny to niezgodność między czynami a słowami to kłamstwo xD hipokryta to właśnie ktoś kto nakazuje innym bronić swojego kraju, jednocześnie srajacy na obronę własnego.
  • Odpowiedz
  • 11
@wonrz to jest wyłącznie nienawiść do Ukraińców, którą próbują jakkolwiek uzasadnić, np tym, że nie chcą bronić swojego kraju. a potem okazuje się, że konfederuski w sumie też nie chcą, i wychodzi hipokryzja
  • Odpowiedz
też konfederuski: nie pójdę na ćwiczemnia, nie będę się pocił dla deweloperów i podatków 50%, w razie wojny uciekam za granicę

@powodzenia: Sama prawda, gdzie minusy? Czemu mam się pocić albo ryzykować życie w imię polityków i reszty oligarchii deweloperskiej, która w razie wojny już miesiąc przed byłaby w Hiszpanii? XD
Do Ukraińców (nie banderowców) uciekających przed śmiercią mam taki sam stosunek
  • Odpowiedz
@powodzenia chodzi o to ze mlode saszki sa u nas a my u siebie ale ja tam sie im nie dziwię i nie życzę im smierci. Każdy by uciekał tylko przykro ze się panoszą i sa niewdzięczni oraz biora nasz socjal
  • Odpowiedz
po Polsce biegają młode saszki zamiast walczyć za swój kraj! w---------c na front!

@powodzenia: zauważyłeś, że takie "pomysły" pojawiły się po napływie jurnych byczków, którzy dają upust swojej energii robiąc dymy na mieście? nikt nie wysyłał mariuszy cichych roboli z fabryk smordu na front
  • Odpowiedz
@powodzenia: co w tym dziwnego? ja np. uważam, że powinniśmy, jako Polska i Europa wspierać Ukraine jak najbardziej w wojnie po to żeby właśnie to oni mieli szanse zatrzymać ruskich. Żeby mnie nie próbowali na siłę brać do woja...
  • Odpowiedz