@Ulic_Qel_Droma: XD Gdzie co niby jest? Najpierw należałby je masowo budować tak przez 4-5 lat. Olewaj przez dekady podstawową infrastrukturę obronną a jak ręka wpadła zbyt mocno do kibla to leć do obywateli po pomoc.
@michal818: Banderowskie konta propagandowe promujące walkę za oligarchów ukraińskich i patologicznych polityków też należy ignorować i blokować, pozdro.
@michal818: a Polska jest z kimś w stanie wojny? Jeszcze kilka lat temu myślałem, że gdy wybuchnie wojna, to pierwszy będę leciał do WKU zgłaszać się na służbę. Dziś, patrząc na nasze "elity" wyciskające Polaków jak cytryny, traktujące każdego podatnika jak złodzieja, wprowadzające antyludzkie prawo, faworyzujące obcy naród, sprowadzające "śmieć ludzki" z krajów trzeciego świata, itp. itd.: w razie W, wolę iść do więzienia, zamiast bić się o to państwo.
@michal818: ludzie nie chcą ginąć za kraj, który każe im ponad pół roku pracować na same podatki, a potem w zamian za te podatki dostaje kilkuletnie kolejki do lekarzy. Do tego najdroższe kredyty w Europie, ceny mieszkań nieosiaglane dla młodych bez pomocy rodziców. Na dokładkę jeszcze politycy s-------ą w pierwszy dzień konfliktu. No autentycznie ruska propaganda xD
@michal818 nie tak do końca jest to propaganda. Ja takie głosy słyszałem już dawno temu. I sam się do tego dolaczam Mój patriotyzm zaczął całkowicie wygadać, gdy "prawica" zaczęła zdobywać, a potem zdobyła, władze w Polsce.
Nie zamierzam ginąć za kraj. Za rodzinę lub za wolność ok, ale nie za kraj i władzę, która zawsze miała mnie w dupie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@michal818: Ukraińskie też można? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz@Ulic_Qel_Droma: XD Gdzie co niby jest? Najpierw należałby je masowo budować tak przez 4-5 lat. Olewaj przez dekady podstawową infrastrukturę obronną a jak ręka wpadła zbyt mocno do kibla to leć do obywateli po pomoc.
Komentarz usunięty przez moderatora
Pamiętacie jak w dniu wybuchu wojny wszystkie trolle covidowe stały się trollami antyukraińskimi?
Dziś widać to samo -trolle z tagu nieruchomosci stały się trollami anty-poborowymi.
Przez lata budowały popularność wśród młodych wkurzonych chłopaków, teraz zaczynają na tym kapitalizować by ich radykalizować.
1)
źródło: F8QmuEpXgAAKp6m
Pobierz@Berkel_88: czyli każdy gopolityk to ruska onuca kiedy nie kłamie na rzecz pozytywnej propagandy
@michal818: a z ciekawości na jakiej podstawie uważasz, że takie poglądy mają tylko ruskie boty a nie lwia część społeczeństwa xd?
Jeszcze kilka lat temu myślałem, że gdy wybuchnie wojna, to pierwszy będę leciał do WKU zgłaszać się na służbę. Dziś, patrząc na nasze "elity" wyciskające Polaków jak cytryny, traktujące każdego podatnika jak złodzieja, wprowadzające antyludzkie prawo, faworyzujące obcy naród, sprowadzające "śmieć ludzki" z krajów trzeciego świata, itp. itd.: w razie W, wolę iść do więzienia, zamiast bić się o to państwo.
Ja takie głosy słyszałem już dawno temu. I sam się do tego dolaczam
Mój patriotyzm zaczął całkowicie wygadać, gdy "prawica" zaczęła zdobywać, a potem zdobyła, władze w Polsce.
Nie zamierzam ginąć za kraj. Za rodzinę lub za wolność ok, ale nie za kraj i władzę, która zawsze miała mnie w dupie.