Wpis z mikrobloga

Witam,

Mirki mam takie pytanie do ludzi którzy znają się na telewizora gdyż trafił do mnie taki zabytek i jestem ciekaw czy jest on coś więcej wart czy lepiej wywieść go na działkę i niech tam dokona swego żywota, a model to Panasonic th-50pv600E wszystko w nim działa i do tego jeszcze jest podstawka i oryginalny pilot.

#kiciochpyta #telewizory #gielda #handel #sprzedam #panasonic #retro #oldschool #elektronika
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bystry91ldz nie widzę powodu żeby sprzedawać.
Sam kupiłem do konsoli taką plazmę używaną za tysiaka, tylko trochę nowszą 60 cali z jkimś 3d full HD i inne jakieś bajery.
Jak wetknąłem w HDMI chromecasta to awansował na mój główny telewizor do filmów to było 3 lata temu xd
  • Odpowiedz
  • 0
@sberatel: prądu żre 400 W prawie, ale jeżeli spojrzysz na specyfikację to nie jest taka zwykła plazma jak każda inna heh. Wiadomo, że z roku na rok telewizory lecą cenowo w dół i szkoda tego sprzedać za śmieszne pieniądze i lepiej to oddać komuś za darmo.
@SHOGOKI w konsole rzadko grywam, a TV w ogóle nie oglądam, a nie ukrywam, że trochę to jest klocek i nie za bardzo
  • Odpowiedz
@bystry91ldz ja też nie mam tyle czasu co bym chciał a telewizji nie oglądam wcale.
Dlatego nie obchodzi mnie ile żre prądu bo używam go do 10 h w tygodniu łacznie na konsole i filmy czy seriale że strimingu
  • Odpowiedz