Aktywne Wpisy

W październiku się kończy wsparcie dla Windowsa 10.
Osobiście sam nie wiem co zrobię, rozważam opcje Mac lub Linux.
Nie zostanę przy nieaktualizowanym systemie, a Windows 11 to dla mnie potworna padaka.
#linux #windows #microsoft #pcmasterrace #komputery
Osobiście sam nie wiem co zrobię, rozważam opcje Mac lub Linux.
Nie zostanę przy nieaktualizowanym systemie, a Windows 11 to dla mnie potworna padaka.
#linux #windows #microsoft #pcmasterrace #komputery
Co zrobisz w październiku?
- Windows 11 33.5% (73)
- Zostanę przy nieaktualizowanym Windows 10 41.3% (90)
- Linux 17.4% (38)
- Mac 7.8% (17)
Zielonka021124 +242
Francja TFR 1.62 - France's demographic collapse. Francja po cichutku wymiera. Francja będzie mieć kłopoty. Co dalej? Co robić? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Polska TFR 1.10 - lecimy z tematem, PKB rośnie, czempion Europy, największa armia w Europie, będzie super, demografia? luka edukacyjna wariacie, wygodnictwo, nie ma co analizować będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#demografia #nieruchomosci #polska
Polska TFR 1.10 - lecimy z tematem, PKB rośnie, czempion Europy, największa armia w Europie, będzie super, demografia? luka edukacyjna wariacie, wygodnictwo, nie ma co analizować będzie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#demografia #nieruchomosci #polska

źródło: IMG_20250409_184258
Pobierz
Nie rozumiem powszechnego oburzenia w tym temacie. Jeśli ma to trwać 27 dni, mają za to zapłacić 6k to jak dla mnie chillerka. Postrzelać będzie można, formę się podreperuje i w razie czego, jak rusek wjedzie to przynajmniej będzie z grubsza wiadomo co robić. BTW. Za czasów mojego starego, w latach 70, na dwa lata brali, a do marynarki na 3. To była przerwa w życiorysie, a to to będzie piknik.
@jan-pomaski: Jak sobie dasz na głowę wejść to tak będziesz miał. W przeciwieństwie do przełożonych patusów i ćpunów można samemu ustawić do pionu. A jak nie pomoże perswazja to zawsze jest możliwość raportu i chłopcy będą mieli pozamiatane. No chyba że jesteś płatkiem śniegu i tylko w internetach mocnyś w gębie.
Dlaczego? Bo podobno(nie wiemy nawet czy to prawda) jakiś żołnierz zawodowy popełnił s---------o, no był gnębiony.
Czyli wg takiego "rozumowania" jak nastolatek był gnębiony w szkole i popełnił s---------o to w szkołach odbywa się "eksterminacja"
Odbywa się, z mojej szkoły 3 dzieci się zabiła, jedna dziewczynka poszła do lasu podciąć sobie żyły, ale brat ją uratował i poszła do psychiatryka. Nie wiem co z nią.
@SlodzeGorzkieZale: brzmi jak troll, ale odpisze.
Mam nadzieję, że masz świadomość o tym, że niektórzy jak pójdą na taki "urlop", to później wrócą na bezrobocie (nie musi to stać się od razu, tylko w dłuższej terminie)? Ich szef też pójdzie, a bez niego jego mały biznes upadnie, bo był w fazie rozwoju albo inni pracownicy też akurat
Jesteś trepem że piszesz takie farmazony? Nikt nigdy łącznie z politykami nie da sobie zabrać ułamka wypłaty bez sprzeciwu. Zarabia dobrze więc swoje już zapłacił w podatkach.