Aktywne Wpisy

lecho182 +96
A teraz wyobraźcie sobie co by się stało, jakby ten prawicowy oszołom z UW, zamiast siekiery, miał łatwy dostęp do AR-15 z bump stockiem.
#uw #bron #jerryrigeverything #warszawa #kontrolabroni #uniwersytetwarszawski
#uw #bron #jerryrigeverything #warszawa #kontrolabroni #uniwersytetwarszawski

Filmik z jakiejś sali jak chyba wykładowcy nagrywają i dyskutują czy ja patroszy czy nie to jest przegięcie. Nie mogli wiedzieć czy ją ostatecznie zabił, czy ona w ogóle jeszcze żyje czy jest martwa, ale widzieli, że wyciąga jej jelita na wierzch i NIE ZROBILI NIC. Nikt nie dzwoni po pomoc, nic nie próbuje na niego nawet krzyczeć. Stoją , ogladaja sobie, komentują, robią foty jak w jakimś zoo.
On na tym
On na tym
A teraz jak sami mogą pójść na szkolenie. Nie na wojnę, na szkolenie. Już wielu pisze o wyjeździe z kraju i czemu miałoby ginąć za taki kraj jak Polska (ʘ‿ʘ) To co za co Ukrainiec ma ginąć żyjąc w prawie najbiedniejszym kraju Europy bez sojuszy typu UE albo NATO z Rosją która chce ich zniszczyć.
#polska #wojna #ukraina #c---------------a #obowiazkowecwiczeniawojskowe
Komentarz usunięty przez moderatora
@masz_fajne_donice: I tak samo inne kraje będą na nas, uchodźców narzekać jak spierdzielimy a nie będziemy pracować tylko żyć na socjalu i się rozbijać autami ;p
Proste nieprawdaż?
W zadzie każdy ma czy walczą na Ukrainie czy nie, ważne żeby nie byli utrzymankami na socjalu
Ja nigdy nie miałem za złe ukraińcom co s---------i po polski przed wcieleniem do armii, jedyny wyjątek to jedynie przestępcy którzy w Polsce broją, ich to odsyłać, ale jak ktoś żyje i pracuje to ma prawo zostać i żyć.
Ty bedziesz gnił w okopach a ona obracala w brukseli za 13k brutto euro
@Titufe: Pokazuj gdzie narzekają na tej głównej na pracujących Ukraińców, a nie takich co chleją, kradną, rozbijają się samochodami po pijaku, zamiast pracować siedzą na socjalu.
Bo ja tego nie
źródło: temp_file329803473312306279
PobierzTo są zżarty a nie jakaś nienawiść albo coś i zapewne skoro o alkoholu to pod jakimś wykopaliskiem o nietrzeźwym kierowcy nieprawdaż?