Polacy uwielbiają hejtować państwo w czasie pokoju stąd to ciągle gadanie, że wyjadą, nie będą walczyć o karton z gówna itp ale gdyby faktycznie orki nas najechały i zaczęli palić ich rodzinne miasta albo zastrzeliły im babcię na wsi to w---w w narodzie będzie tak wielki, że wojenka polsko-polska zniknie szybciej niż covid w 2022 a cała ta nienawiść eksploduje kacapom prosto w ryj. Przerabiane wielokrotnie w przeszłości. Mogę się nawet założyć, że morale będzie wykładniczo większe niż u Ukraińców bo Polacy mają turbodoładowanie w postaci wielopokoleniowej chęci odwetu ( ͡°͜ʖ͡°) Ogólnie będąc kacapem wolałbym kolonię karną w norylsku od wysłania na "front polski"
@kukold: "w---w narodu" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD typie w pompce mam jakąś babcie, ja pierwszy będę stał na granicy i po niemiecku słowa wypowiadał
@kukold: Chłopi kiedyś bronili swoich wiosek i swoich domów. Nikt nie będzie walczyć żeby bronic mieszkań własnościowych Blackrocka najmowanych przez Hindusów lub Ukraińców.
@kukold uważałabym z tym "Polacy", bo mam poważne wątpliwości czy kilkudziesięciu wykopków z portalu dla przegrywów, żółtych papieży i trolli politycznych można nazywać reprezentatywną próbą odzwierciedlającą nastroje ogółu społeczeństwa
gdyby faktycznie orki nas najechały i zaczęli palić ich rodzinne miasta albo zastrzeliły im babcię na wsi to w---w w narodzie będzie tak wielki, że
@kukold: Lol xD Będe nienawidził ruskich, ale nie jestem na tyle głupi kłaść głowę na szynach za cudze interesy (bo ja poniosę koszt, a zyski z udanej wojny obronnej zgarnie kto inny)
@kukold: jacy Polacy. Przecież to wysyp ruskich trolli tutaj sieje defetyzm. Dzisiaj wyjątkowo się uaktywnili - i to nie tylko z uwagi na te zapowiadane ćwiczenia wojskowe...
@kukold: Dostęp do wiedzy jest lepszy niż kiedyś. Dzisiaj prawie za darmo jest dostępna wiedza że współczesne konflikty to umieranie biedaków bez kontaktów za majątki najbogatszego 1% w danym regionie
@kukold przede wszystkim trzeba sobie zdać sprawę z tego że absolutnie żaden chłop nigdzie nie ucieknie, nawet rodziny nie wywieziesz nigdzie bo wszystkie drogi wylotowe będą albo w pełni kontrolowane albo zablokowane przez wojsko. Pierwszy dzień po ogłoszeniu wojny łańcuchy logistyczne przemieszczającej się Armii będą się ciągnąć setkami kilometrów po całym kraju a granice będą zablokowane. Trzeba przestać udawać że da się uciec, trzeba zmusić polityków żeby napisali prawo, w której
przede wszystkim trzeba sobie zdać sprawę z tego że absolutnie żaden chłop nigdzie nie ucieknie
@Kraciach Polska to jednak nie jest duży kraj, a większość ludzi mieszka na południu. Powodzenia w blokowaniu zielonej granicy dla Ślązaków czy Małopolan, którzy mogą tam być dość szybko i niemała liczba nawet na piechotę może uciec. Z Rosji i Ukrainy udało się jakieś liczbie facetów uciec, to co dopiero w kraju, którego większość granic jest
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojna
typie w pompce mam jakąś babcie, ja pierwszy będę stał na granicy i po niemiecku słowa wypowiadał
@kukold: Lol xD Będe nienawidził ruskich, ale nie jestem na tyle głupi kłaść głowę na szynach za cudze interesy (bo ja poniosę koszt, a zyski z udanej wojny obronnej zgarnie kto inny)
@kukold: Dostęp do wiedzy jest lepszy niż kiedyś. Dzisiaj prawie za darmo jest dostępna wiedza że współczesne konflikty to umieranie biedaków bez kontaktów za majątki najbogatszego 1% w danym regionie
@Kraciach Polska to jednak nie jest duży kraj, a większość ludzi mieszka na południu. Powodzenia w blokowaniu zielonej granicy dla Ślązaków czy Małopolan, którzy mogą tam być dość szybko i niemała liczba nawet na piechotę może uciec. Z Rosji i Ukrainy udało się jakieś liczbie facetów uciec, to co dopiero w kraju, którego większość granic jest