Aktywne Wpisy

Lenalee +63
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
ibleedforyou +715
Widzew robi frytki z cebuli XDD

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
- lata opresyjnego traktowania obywatela przez urzędy i służby - jesteś złodziejem, chyba że udowodnisz że tak nie jest
- lata stygmatyzowania i wyśmiewania nacjonalizmu
- lata obrzydzania polskości i wszystkiego co polskie - w tym inżynieria społeczna kobiet ukierunkowana na rozwiązłość seksualną
- lata zaniedbań wojska polskiego, braki wyposażenia nawet wśród żołnierzy zawodowych, a co dopiero rezerwistów
- ogromna fala samotności i samobójstw wśród mężczyzn w wieku produkcyjnym
- kompletny brak perspektyw mieszkaniowych czy założenia rodziny - lobbying deweloperów tak mocny że według wielu ocierający się o korupcje
- korupcja (afera wizowa, deale COVIDowe i c--j wie co jeszcze)
- imigranci i wewnętrzne napięcia (co znowu w Polsce o-----ł Gruzin albo Ukrainiec?)
- praca za najniższą krajową i postępujące niszczenie klasy średniej
- opinia montowni i burdelu europy
- ogólne przyzwolenie na dyskryminację mężczyzn (sądy rodzinne, stypendia dla kobiet, wiek emerytalny, zakłady karne, służba wojskowa, etc.)
- szkodliwe ustawy dla mężczyzn (mieszkanie za pomówienie, zmiana definicji gwałtu)
Każdy znajdzie coś dla siebie. Wszystko to przynosi żniwa w postaci braku chęci obrony ojczyzny, no kto by mógł przypuszczać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przecież to aż strach iść w szeregach uzbrojonych polskich mężczyzn zaciągniętych pod przymusem do wojska.
Na takiej Ukrainie, to przynajmniej nacjonalizm był żywy - pamiętam początek wojny gdzie byli wręcz podekscytowani wizją gruzowania kacapów dla Ukrainy.
No cóż, ciekawe czasy.
#polska #obowiazkowecwiczeniawojskowe #ukraina #rosja #wojna
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: image
Pobierz@_____________________: ekspert z wykopu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza "zgnila" Europe tez mozesz wyjechac i wtedy otworza ci sie oczy, w jakim raju zyles do tej pory, bo nie doceniales rzeczy, ktore wydaja vi sie oczywiste, a oczywiste dla wiekszosci swiata nie sa.
Opresyjne urzedy? Synek, kiedy byles cos zalatwic w urzedzie? Cos mi mowi, ze mama ogarnia takie sprawy za
Część co nie miała kobiet walczyła bo myślała że "za mundurem panny sznurem". I tak to się prowadziło całe tysiąclecia.
Żołnierz to był ktoś. A ten co wracał z wojny to już w ogóle bohater.
Jak szedłeś przez wieś w pochodzie zwycięzców to każda Panna z wioski mogła być Twoja.
Internet i social media
Komentarz usunięty przez autora Wpisu