Wpis z mikrobloga

Kolejny szorcik wleciał na Netflixie. Łączny bilans +1050$. Kto by pomyślał, że to że pogardzili moim tureckim kontem i mi je zablokowali finalnie tak mi się opłaci ( ͡° ͜ʖ ͡°). No i oczywiście zaoszczędzone liry tureckie xD
#gielda #nflx
zenitram - Kolejny szorcik wleciał na Netflixie. Łączny bilans +1050$. Kto by pomyśla...

źródło: netflix s

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Raylayan Nie mam jakiejś specjalnej strategii. Pierwotnie wynikało to z tego, że zrobili akcję blokady kont rodzinnych i tych założonych przez vpna dlatego uważałem, że przechwałki odnośnie liczby aktywnych kont są na wyrost i specjalnie zrobili taki timing, żeby nie wskoczyło to w wyniki kwartalne. Odczułem to na własnej skórze bo moje konto też po wielu latach zablokowali xD @sorry_jak_bede_sie_powtarzac to mam na myśli mówiąc, że pogardzili. Byłem w rodzince
  • Odpowiedz
@zenitram: wszystko się ładnie składa w jedną całość ( ͡° ͜ʖ ͡°) kumpel mi jakiś czas temu pisał że już n konto założył i mu środki zabierają i shadowbana dają : ) nie wiedziałem o co chodzi bo mam bardzo długi czas turasa i sobie hula. Także netflix na ostatnich wynikach pochwalił się że mają gigantyczny wzrost użytkowników dzięki skuteczniejszej blokadzie turasa a na następnych wynikach
  • Odpowiedz