To uczucie, gdy w grudniu 2024 po długich staraniach psychiatra stwierdził wreszcie Aspergera i dostałeś drugą grupę inwalidzką, i teraz Tuski i Hołownie mogą cię cmoknąć w pompkę z jakąś służbą wojskową xD #obowiazkowecwiczeniawojskowe #przegryw #asperger
@Lolenson1888 dopóki nie masz kategorii wojskowej E a zakładam że nie masz skoro dopiero teraz dostałeś diagnozę to w dupe możesz sobie wsadzić twoją grupe w razie wojny
@Lolenson1888: To dobre papiery musiałeś mieć że dostając diagnozę jako dorosły od razu powiatowy zespół przyklepał umiarkowane, szczególnie jeśli nie masz tam depresji czy innych schorzeń towarzyszących. No a w kryteriach na podstawie których przyznają kategorie D lub E co ciekawe autyzmu wprost nie ma, możesz mieć A i być powołanym, a legalnie nawet broni nie możesz posiadać przy całościowych zaburzeniach rozwoju xD
@Bob_Rooney: Były dodane problemy gastrologiczne, z którymi teraz się mierzę. Dla mnie jakakolwiek forma autyzmu to powinna być kat. E. Jak dasz aspergerczykowi b--ń to będzie nieobliczalny jak ktoś go zdenerwuje.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #przegryw #asperger
źródło: c4488e4424acf680313e4845e4cfb7070c307eff1a96595f7f7f82e5e72ab572
Pobierz@Lolenson1888: co, na Aspergera dają rentke? Ja też chcę na moje s----------e.
https://www.cno-legal.pl/jak-zmienic-kategorie-wojskowa/#:~:text=Wniosek%20sk%C5%82ada%20si%C4%99%20za%20po%C5%9Brednictwem,kategori%C4%99%20zdolno%C5%9Bci%20do%20s%C5%82u%C5%BCby%20wojskowej.
Dla mnie jakakolwiek forma autyzmu to powinna być kat. E. Jak dasz aspergerczykowi b--ń to będzie nieobliczalny jak ktoś go zdenerwuje.