Niestety, nie wszystkim podobają się brawurowe zatrzymania krętaczy z #famemma Przecież wystarczyło ładnie poprosić i banda kubkarzy chętnie wstawiłaby się na przesłuchanie i wcale nie uzgodniliby jakiejś wspólnej wersji. Mam wrażenie, że Stanowskiemu i ekipie z Kanału Zero ostatnio żadne zatrzymania przez służby się w tym kraju nie podobają. Przy sprawie zdrajcy Romanowskiego również doszli do wniosku że żadne aresztowania nie były potrzebne, a jak się skończyło to wszyscy wiemy. #kanalzero
@atakpadaczki Pan Stanowski się oburzył, świat zachwiało w posadach. Biedna grupa zorganizowana musiała tyle wycierpieć, przecież to tylko śmieszni panowie z internetu
@Drapak: jak się chwalisz znajomością z półświatkiem to tak potem jest. Nigdy nie wiadomo czy czasem jakiś groźny bandyta u niego nie przesiaduje, uzbrojony i gotowy walczyć o swoją wolność ( ͡º͜ʖ͡º) taka mała lekcja na przyszłość.
@atakpadaczki: jak dla mnie to wszelkie patoosobowości powinny być zatrzymywane nie przez służby tylko normalnie wojsko na rosomakach zawija delikwenta i do szyman na łoterbording aż się nie oduczy
ale mnie wqrwia najbardziej to że jednocześnie robią pokazówki a tymczasem majtczak grzeje dupsko w dubaju rubcowa nie trzeba ścigać bo nie szpiegów grzecznie się prosi aby stawili się odbyć karę a oni spieprzają
@atakpadaczki: nie ma racji. Jak chcesz okradać państwo czy generalnie robić cokolwiek co podlega karze musisz liczyć się z ryzykiem.
Postanowili robić przekręt to musza założyć, ze będą konsekwencje tych działań. To nie jest wina państwa, że synek będzie miał koszmary i szczał w lachy. To wina taty, że jest śliskim typem.
Dla ludzi którzy łamią prawo powinna być pogarda a nie współczucie.
@atakpadaczki: Ma rację, że promowanie się tym materiałem jest bardzo słabe. Niech się służby promują, ale nie przy okazji robiąc promocję patocelebrytom. Jakby ktoś miał uwierzyć, że serio stanowią tego typu zagrożenie. Następnych razem do przedszkola może też niech tak wbiją. Będzie fajny materiał do pochwalenia się.
Nie ma racji, że samo zatrzymanie nie powinno tak wyglądać bo by żona się wyprowadziła, a dzieci lały po kątach. Bo to tak
@atakpadaczki: przecież ma rację. Tam powinni wpaść po prostu normalnie kryminalni po cywilu z krótką bronią i zawinąć tych pdfów i całą tę resztę zjebów zamiast wpadać stadem antyterrorystów pod długą bronią. Nie chcę wiedzieć ile ta akcja nas wszystkich kosztowała, zwykła pokazówka.
źródło: 1000014387
Pobierz@Drapak: i po część wysłali.
@Drapak: jak się chwalisz znajomością z półświatkiem to tak potem jest. Nigdy nie wiadomo czy czasem jakiś groźny bandyta u niego nie przesiaduje, uzbrojony i gotowy walczyć o swoją wolność ( ͡º ͜ʖ͡º) taka mała lekcja na przyszłość.
ale mnie wqrwia najbardziej to że jednocześnie robią pokazówki a tymczasem
majtczak grzeje dupsko w dubaju
rubcowa nie trzeba ścigać bo nie
szpiegów grzecznie się prosi aby stawili się odbyć karę a oni spieprzają
Postanowili robić przekręt to musza założyć, ze będą konsekwencje tych działań. To nie jest wina państwa, że synek będzie miał koszmary i szczał w lachy. To wina taty, że jest śliskim typem.
Dla ludzi którzy łamią prawo powinna być pogarda a nie współczucie.
Nie ma racji, że samo zatrzymanie nie powinno tak wyglądać bo by żona się wyprowadziła, a dzieci lały po kątach. Bo to tak