Aktywne Wpisy

Krznl +62
Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕ•ᴥ•ʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po

Defined +69
Jaaapierdziele, niech on to zrobi, wiecie jakie będzie eldorado na rynku w Polsce (i Rumunii, Białorusi, Ukrainie) z tego powodu? xDD COVID 2.0, albo i nawet lepiej. #programowanie #programista15k
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-06 000210
Pobierz

@kaspil: stary, poleciałeś. Nie wiem ile masz lat, ale na moje to właśnie stara obowiązkowa służba miala masę plusów. Robila z gówniarza mężczyznę. Pomijam patologię, które miały czasami miejsce. Ale poważnie.... ludzie płacą tysiące za obozy
Komentarz usunięty przez moderatora
Stare obowiazkowe szkolenie polegało tez na nauczeniu pewnych nawyków, które dawały mega profity. I naprawdę, nie mowie tu o patologii, bo fakt, ona była. BYŁA, czas przeszły.
@Szalom: Trauma normalnie. Ja miałem flashbacki z III klasy podbazy, kiedy to pływaliśmy na basenie.