Wpis z mikrobloga

Każdy zdrowy mężczyzna powinien chcieć się przeszkolić, żeby móc bronić ojczyzny w razie potrzeby. Przygotujemy to w taki sposób, by nie było to udręką dla ludzi. Żeby chcieli — dodał Tusk. Wyjaśnił także, że w szkoleniu będą mogły też wziąć udział kobiety.

Dlaczego obowiązkowe dla męzczyzn a kobiety tylko mogą? Co to ma być?

Będą odszkodowania za utracony dochód mam nadzieje?

#pieklomezczyzn
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@lennyface: Mam, ale to nie zmienia faktu, ze jestem przeciwko i chetnie innym pomoge jak będą ominiecia.
Z 4 zapaleniami miesnia sercowego, cisnieniem skaczącym do 200/140 i tętnem do 160 to ja w jeden dzien wyrobie sobie kat. F
  • Odpowiedz
@Rabusek

Z 4 zapaleniami miesnia sercowego, cisnieniem skaczącym do 200/140 i tętnem do 160 to ja w jeden dzien wyrobie sobie kat.

Słodki Jezu, a ja się przejmuję gdy mam 160/90 XD
  • Odpowiedz
  • 1
@Krupier: xD
Tak zupełnie szczerze to już zeszło, ale jakbym miał iść na badania to papierek ze tyle miałem wyciagne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz

@Rabusek: Jeżeli zarabiasz 10 koła, to chyba jest 4000-4500 rekompensaty, jeżeli dobrze pamiętam xD Takie ćwiczenia się opylają ludziom, którzy pracują za minimalną krajową, im więcej zarabiasz, tym masz większy problem.
  • Odpowiedz

@Rabusek: Tak, wojsko daje wyrównanie, jeśli pensja szeregowca nie pokrywa się z zarobkami w cywilu. Już jesteś chętny na wskoczenie w kamasze?
  • Odpowiedz
@Kotznapedemjonowym: miałeś kiedyś b--ń w ręce? Wiesz ile taki karabin waży, nie wspominając już o całym rynsztunku? Chyba nie. A trzeba z tym biegać i jeszcze np. rannego przenieść. Wiesz, że nawet do naciśnięcia spustu potrzeba trochę siły? To nie wygląda jak na filmach.
  • Odpowiedz