Wpis z mikrobloga

#perfumy

Dobra, otwieram wątek na perfumy które na papierze/z opinii/ocen na stronach miały być zabójcami w projekcji a kiedy ich użyliście to była zwykła woda z kranu.

Ja zaczynam, spicebomb extreme na parfumo sillage 8,3/10, czytałem opinie że dwa psiki starcza na cały dzień a ja po 10 strzałach czuję to może maksymalnie godzinę xd
KjatanSveisson - #perfumy 

Dobra, otwieram wątek na perfumy które na papierze/z opin...

źródło: 328795_swatch

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KjatanSveisson Givenchy Pi, trwałość niby 8 godzin, niektórzy czują jeszcze na drugi dzień, podobno bardzo słodki zapach, a mój nos go nawet za bardzo nie wyczuwa, po wypsikaniu kilku strzałów ledwo go czułem, jakby siedział na mnie już dobry dzień, a minęło zaledwie 5 minut

Za to wspomniany Spicebomb Extreme trzyma na mnie ponad dzień, na ubraniach potrafi do 3 dni xD
  • Odpowiedz
ja mam niechęć do każdego klona ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Pietruchoowy: też bym czuł niechęć jakbym wywalił kafla w błoto i byle cdnim z cifem trzymało lepiej i zbierało komplementy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Dobra, otwieram wątek na perfumy które na papierze/z opinii/ocen na stronach miały być
  • Odpowiedz
@Opad4991: ciekawe, to był jeden z moich pierwszych poważnych smrodów gdzieś w 2023, na skórze wytrzymywał 6-8h na pewno, projektował całkiem nieźle. EDP to był, czyżby popsuli?

Edit: kupiona flacha 20.11.2022 z Lookfantastic
  • Odpowiedz