Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

wjtk123 +204

I Sławka też to zradykalizowało i popchnęło do totalnej wojny i wyrzucenia wszystkich redaktorów ze Szkolnej - PIENIĄDZE. Poczuł kasę, a nie nagłą chęć potrzeby pomagania komuś, co oni teraz próbują nam wmówić.Od początku chodziło o kasę i przesiadkę z jego rozwalonego Kangoo do drogiego audi, które kupił jak tylko większe pieniądze zaczęły się pojawiać.
Trochę to nie fair z perspektywy człowieka, który zarabia te 4k, że osoba, która zarabia 40k robi czyste zło, on dostaje 4k do ręki bo zusy, srusy, NFZy, a "Mleczna Ekipa" nie odprowadza podatków, a z całej sumy śmieszne pieniądze przeznaczają tylko na jedzenie i prąd dla aktora. A koniec końców autor kończy jak Violetta Villas (bo akurat koniec Krzysiek i ona mieli bardzo podobny - zaniedbana, zasrana we własnym łóżku, zajechana jak kura znosząca złote jaja). To jawna niesprawiedliwość i wbrew jakimkolwiek normom społecznym, i stąd powinno się mówić o tych pieniądzach.
To EKIPIE jest na rękę, jak o pieniądzach się nie mówi i "pal licho te pieniądze", bo u większości ludzi w kraju to właśnie nielegalnie zdobyte pieniądze i oszukiwanie państwa, a więc wszystkich budzą największy w---w. Ogromne pieniądze zdobyte na pokazywaniu upadku drugiego człowieka. To działa na wyobraźnię, i pomijanie tego panie Stonoga to jest błąd, bo wiele ludzi w tym kraju umiera we własnym gównie zapomniany przez wszystkich, ale nigdy nie robi tego na oczach ludzi, a w dodatku napychając czyjąś kieszeń, jawnie korzystającą z czyjegoś upadku.
#kononowicz #patostreamy
źródło: 0172443271
Pobierz