Wpis z mikrobloga

Już mnie rwie żeby walczyć za deweloperuchów, banksterów, Januszów wyzyskiwaczy, i państwo, które jedyne co robi, to próbuje tym darmozjadom napchać jeszcze bardziej kieszenie kosztem zwykłych ludzi XD

NIE DLA SZKOLEŃ!
NIE DLA POBORU!

Chcecie bronić waszych kurników inwestycyjnych, to raz dwa uchwalać ustawę o podatku wojskowym dla milionerów i miliarderów na armię!

#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojna #nieruchomosci #ukraina #rosja #polityka
Erelius - Już mnie rwie żeby walczyć za deweloperuchów, banksterów, Januszów wyzyskiw...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Erelius: A skąd to założenie, że masz walczyć za deweloperuchów? xD A nie walcz sobie. xD Deweloperuch ma tyle kasy w twardej walucie, że w razie W do końca życia będzie siedział na plaży w ciepłym kraju. To Polaki robaki w razie utraty własnego kraju resztę życia spędzą jako pomiatani wyrobnicy zagranicą.
  • Odpowiedz
@Erelius: może walcz po prostu za swój kraj i rodzinę? Żyjesz w jednym z najlepszych krajów do życia na świecie. Chcesz zostawić następnym pokoleniom ruski mir?
  • Odpowiedz
@Erelius: Szkolenie ze stania na baczność i biegania po placu?
Przecież my sprzętu dla zawodowych nie mamy na stanie odpowiednio dużo, a ci chcą każdego chłopa przeszkolić XD Jak się AKM z 1960 i paczka zbutwiałej amunicji na batalion trafi, to będzie sporo.
  • Odpowiedz
@Erelius: a ja pójdę, w chuju mam to że baby nie muszą, chce być jako tako przygotowany na to co nadejdzie, niezależnie od mojego oburzenia. Póki co regularnie strzelam ale umiejętność obsługi broni na nic mi się nie przyda jak nie będę się umiał zachować w okopie.
  • Odpowiedz
@Erelius: Jeśli mam iść (a poszedłbym) na szkolenie to chcę ćwiczyć i Panem Mietkiem budowlańcem na czarno i z prezesem lokalnego Januszexu. Ramię w ramię.
Kobiety również powinny służyć ale niekoniecznie w jednostkach liniowych. Logistyka, medycyna, produkcja wojenna, komunikacja.
  • Odpowiedz
@Erelius: tylko jeżeli kobiety też pójdą, powstanie obrona cywilna, schrony, kody źródłowe do broni beda w polskich rękach, rozpoczniemy produkcje amunicji, dronów, politycy dostaną zakaz opuszczania kraju a ich dzieci pójdą w pierwszym szerego na front, inaczej sie p--------e
  • Odpowiedz
@Erelius ale oni wymyślają XD

Jak to będą jakieś szkolenia z obsługi broni, strzelanie na strzelnicy, pierwsza pomoc itp. Że sobie z domu na to wyskoczysz luzik…

Jak będą chcieć zamykać ludzi w koszarach to chyba ich pogięło.

Z resztą Tusk wypuszcza to info i teraz będą badać w sondażach co na to ludzie. Jak im wyjdzie że mogą spaść notowania KO to się temat wyciszy. Tak myślę…
  • Odpowiedz
@Erelius: jeśli to ma wyglądać tak, że w dzień roboczy pójdę 9-17 do jakiejś bazy na przypomnienie EDB/PO, strzelę se 10 razy na strzelnicy i przypomną RKO to bardzo chętnie
  • Odpowiedz