Aktywne Wpisy

Arbuzlele +21

zdzichpolspzoo +33
tak serio, to kumacie, że są przegrywy, którym się wydaje, że borderki, czy inne p----------e laski, to takie seksualne bestie, może trochę mniej stabilne emocjonalnie, ale wystarczy troszkę mocniej zacisnąć zęby, bo dla takiego ruchania to warto xD? to macie przykład, jak to wygląda w rzeczywistości. te 5-10 minut przyjemności nie jest warte tego gówna i cyrków, z jakimi trzeba się użerać później + nigdy nie wiesz, czy taka nie zrobi coś
Właśnie przeglądam sobie oferty dla #tester15k. Moją mocną stroną jest Python, ale widzę jeszcze inne drogi:
- Playwright z JS/TS
- Java: Selenium czy Rest Assured
No i tak coś czuję, że jeśli chciałbym wzmocnić swoją pozycję na rynku pracy, to wypada się czegoś douczyć. Zastanawiałem się, by nauczyć się Playwrighta z Pythonem (tak, jest coś takiego xd), by mieć już wpis do CV/Linkedin, że Playwright mam. No ale ta stara kierwa Java trzyma się dobrze xd
W co Wy byście uderzyli?
#testowanieoprogramowania #testerzy
- DevOps
- Infosec i testy bezpieczeństwa
@SuperStefan: mid junior c-----o
Seniorzy dalej koszą hajs
@SuperStefan: jesli nie chcesz byc seniorem/head of qa to raczej srednio jest
@Rabusek: hmmm... mam 8 lat expa, więc celuję w stanowiska seniorskie. No ale zawsze przy szukaniu pracy jest ten stres, że rozstrzał narzędzi w pracy testera jest ogromny...
Jak się jest np. Android Devem, to musisz znać Java/Kotlin + Android Studio. A tester? Jak nie 3 języki, to jeszcze Cypress, Playwright, Selenium, Appium, Srapium, Kuciapium i 1000 innych rzeczy
@SuperStefan: xD
@SuperStefan: yup, trzeba sie niestety wstrzelic. Podziekuj AI i tym, ze masa ludzi udaje ze ma dosiwadczenie ktorego nie ma.