Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xiv7 i przy tym stole powiedzą Polakom że to oni mają wysłać wojsko na Ukrainę. A Polacy to posłusznie wykonają aby nie utracić miejsca przy stole w głównym nurcie
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 161
@drywall33: no bo ty tak powiedziałeś pod wpływem ruskich trolli to tak będzie że Polska nie będzie miała nic do gadania, a jakby jej nie było w tej grupie to by było wycie że dogadują się za jej plecami, nigdy się was nie zadowoli
  • Odpowiedz
@xiv7: oczywiście, to wszystko zasługa Tuska. Miliardowe wydatki na armię w ostatnim czasie, i to że jesteśmy jedną z największych armii lądowych w Europie, nie ma tutaj nic do rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 247
@xiv7: Ano strasznie mnie to bolało jak PiS doszedł do władzy. Wcześniej pozycja Polski była taka że w sumie to często byliśmy traktowani jako większy gracz niż np. Hiszpania. Przyszedł PiS to i Czechy zaczęły nas ustawiać i po kątach rozstawiać :D
  • Odpowiedz
@xiv7: Meloni z włoch już powiedziała - możecie iść na wojnę ale bez moich żołnierzy.
Natomiast reszta - jak w ’39, poklepią po plecach i powiedzą polska idź walcz. kolejny raz wyruchani bez mydła a wy jesteście z tego dumni.

xdddddddddddd
  • Odpowiedz
@doomzdayzz przecież Ty jesteś ruską onucą xD W jednych postach wysmiewasz ukraincow, a w innym modlisz się o szybkie zakończenie wojny bo ci szkoda cytuje: młodych ukraincow którzy giną na froncie xD Mam wrzucić cytaty z twojego profilu? Możesz usuwać, screeny już zrobiłem
  • Odpowiedz
@doomzdayzz polecam wycieczkę na profil tego gościa. Mamy tutaj wyśmiewanie ukraincow, nazywanie ich banderowcami, ale we wpisach o tym, że Unia chce wzmocnić swój potencjał militarny przeciwko rosji nagle ów osobnik przejawia wielką troskę o dobro tych wszystkich biednych, młodych, ukraincow którzy giną na froncie i chce jak najszybszego rozwiązania konfliktu ( oczywiście na warunkach putina i orange mana ). Z kim ja tu siedzę xD Ale bezczelny gremlin
  • Odpowiedz
  • 0
@xiv7 tak teraz Europa liczy na minerały z Ukrainy, już z resztą umowa podpisana. Idziemy na wojnę z Ukraińcami pod ramię a ty się cieszysz.. masakra .
  • Odpowiedz