Aktywne Wpisy

duzy_gracz +20
źródło: 1000008146
Pobierz
okoboji +123
specjalna jednostka i kilka strażaków wchodzą by ściągnąć hulajnogę, który jakiś Seba na zasadzie "potrzymaj mi p--o" wszedł na luzie
#krakow
#krakow
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-17 o 22.28.33
Pobierz

Mam 27 lat, pracuje, wcześniej do szkoły też sama jeździłam, a pytania wciąż te same xd
Oczywiście kocham mamuśkę swoją i dziękuję, że pyta ale wiecie o co chodzi
źródło: IMG_5887
PobierzJa mam podobnie w stosunku do nich, staram się wpadać do jak najczęściej, również dopytuję co w domu i łapię stresa jak nie odbierają telefonu, bo niestety nie noszą go ze sobą.
Jak relacje są dobre, to ta "toksyczność" działa w obie strony
Zauważyłem, że tylko kobiety mają z tym jakieś, "ale". Nigdy tego nie rozumiałem i nie chcę rozumieć. Jak by teść do mnie dzwonił to bym nogą odebrał. Bez kitu. Uważam to za dziwactwo, nieodbieranie telefonów, nieodpowiadanie
@hohohohoho: Słowotok jest podstawowym symptomem choroby, która powinna być bezzwłocznie leczona. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: szkola_podstawowa
Pobierz@corsa900: Ja tam dzwonie zawsze jak wracam od rodziców do domu. To nic nie kosztuje, a właśnie oni czują się lepiej.
Mam 40 lat. Nie mam już mamy i bardzo chciałbym żeby mogła nadal mnie tak triggerować.
Pewnego dnia przeczytasz ponownie tego smsa i zrobi Ci się niezmiernie przykro
A tak to o. Dorosłem sobie wiedząc, że nigdy nie mogę na nikogo liczyć i jak mi się noga powinie, to rozwalę sobie głupi ryj i nikt mi nie pomoże. Z jednej strony zmusza to człowieka do ogarnięcia
No nie wiem, moja babcia (matka ojca) była taka wlasnie kontrolująco-nadopiekuncza. Miała taki zwyczaj wydzwaniania z byle p------a i sprawdzania czy wszystko jest ok i naprzyklad wydzwaniała czy dojechaliśmy taksówką od jej domu