Wpis z mikrobloga

Pamiętajmy o wszystkich farmazonach co gadali że szalony gada farmazony, że do Boxdela i Pasternaka wjechali na pełnej z granatami. Tak Tomaszek to farmazon ale jednak jest w branży i ma inside info ale wykoki wiedzą lepiej, nawet mimo tego,że jedynymi osobami z którymi gadali byli ich rodzice. Łudziłem się po filmie zelmera ale cbś dowiozło
#famemma
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@S_grubcio: Podoba mi się Twoja logika której tutaj nie ma xD Szczur matysiak wielokrotnie gadał farmazony i pierdoły ale to nie znaczy że w 100% mówi tylko farmazony. Ludzie nie mają tak że albo mówią tylko prawde albo tylko kłamią. Przez to że w przeszłości szczur matysiak wielokrotnie naginał rzeczywistość i podawał niesprawdzone informacje ja jajo widz mam prawo nie wierzyć w ciemno w jego słowa
  • Odpowiedz
  • 0
@Looogiczna: ostatnio ma passę nie farmazonć. A wiadomości o tym po kogo jak wjechali były raczej git w 100, bo te osoby nie mieszkały same i współlokatorzy np. beverly mogły przekazać to dalej. Chodzi mi głównie o to, że wykopki pisały, że to fake. Tłumaczyli że do wszystkich smutni panowie przychodzili w 3 osoby max, pukali, pytali się czy mogą kajdanki założyć, a na koniec wyżebrali szklankę czarnej jacobsaXD
  • Odpowiedz
@S_grubcio: aaaa to tego typu wpisów nie widziałem. Po prostu poczułem się wywołany do tablicy bo jak ktoś wstawia jakieś info z dopiskiem że to info od szalonego to od razu pisze żeby nie brać tego na 100% bo lubi farmazonem zarzucić
  • Odpowiedz
Tłumaczyli że do wszystkich smutni panowie przychodzili w 3 osoby max, pukali, pytali się czy mogą kajdanki założyć, a na koniec wyżebrali szklankę czarnej jacobsaXD

@S_grubcio: Nie kłam. Absolutnie nigdzie nie napisałem, że pytają się czy mogą założyć kajdanki komuś. Napisałem, że zazwyczaj przychodzą w 3 osoby ponieważ to jest prawda tak samo jak na przeszukanie zazwyczaj przyjeżdżają 3 osoby, ale co mogą wiedzieć jakieś dzieciaczki w większości którym co
  • Odpowiedz
Podoba mi się Twoja logika której tutaj nie ma xD Szczur matysiak wielokrotnie gadał farmazony i pierdoły ale to nie znaczy że w 100% mówi tylko farmazony.

Poza tym @Looogiczna ma rację. Dlaczego ktoś miałby wierzyć Szalonemu Farmazonowi po tym ile razy on kłamał i przeinaczał prawdę na różne tematy.
  • Odpowiedz