Aktywne Wpisy
darkmen2905 +64
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.

eaxata +2
Sprzedawaliście kiedyś złom?
#famemma
@S_grubcio: Nie kłam. Absolutnie nigdzie nie napisałem, że pytają się czy mogą założyć kajdanki komuś. Napisałem, że zazwyczaj przychodzą w 3 osoby ponieważ to jest prawda tak samo jak na przeszukanie zazwyczaj przyjeżdżają 3 osoby, ale co mogą wiedzieć jakieś dzieciaczki w większości którym co
Poza tym @Looogiczna ma rację. Dlaczego ktoś miałby wierzyć Szalonemu Farmazonowi po tym ile razy on kłamał i przeinaczał prawdę na różne tematy.