Wpis z mikrobloga

Siczka nigdy by tak noe powuedzial

@OstatniSpartanin: O mój borze, ksu, nie słuchałem ich z 15 lat. Co się stało z moją młodością? Chyba w następny weekend kupie sobie jabola, pójdę na swoją górkę gdzie je lata temu spożywałem i odpale ksu jak za dawnych lat.
  • Odpowiedz
@rzeznia22: nie rób tego, ksu ma ten problem że jak próbujesz przypomnieć dla siebie dawne lata spędzone z ich muzyką słuchając jej to te teksty są jakieś takie strasznie grafomańskie z perspektywy czasu
  • Odpowiedz
@rzeznia22: hehe, plan dobry, ale polecam jabola zamienić na coś bardziej wyrafinowanego. kilka lat temu też miałem podobną nostalgię i kupiłem komandosa... no kurde nie smakuje xD weź sobie lepszą flaszkę
  • Odpowiedz
gunwo kupisz nie jabola , mialem taki sam pomysl 6 lat temu. Nigdzie jabola nie znalazlem :(

@beroslaw: przecież w każdym lokalnym spożywczaku w bieszczadzkich wioskach (a na pewno w tych bardziej turystycznych) kupisz cuda typu "Bieszczadzkie Anioły" w kuszącej cenie 9,99 zł. I tak jest od lat.
  • Odpowiedz
@BrockLanders w takim razie trza by wszystko rzucic i pojechac w bieszczady...
Przestalem pic jabole przed pojawieniem sie slynnego komandosa.
6 lat temu bylem w pl, zachcialo mi sie powrocic do korzeni i w zadnym sklepie w lodz nie moglem wtedy znalezc
  • Odpowiedz