Wpis z mikrobloga

#polityka #bekazpodludzi
Kiedy wstawiasz artykuł ze startu Europejskiej rakiety Ariane6 z satelita szpiegowskim Francji...i jedyny zakopujący to DZIWNYM TRAFEM jakiś przyglupi konfiarz @xer90 któremu to nie pasuje do wizji świata, ze tylko nakretki i slomki papierowe a Rosja i Chiny to potęgi międzygalaktyczne XD
Ivan_Sekal - #polityka #bekazpodludzi
Kiedy wstawiasz artykuł ze startu Europejskiej ...

źródło: 1000046958

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ivan_Sekal: Jak chcesz mieć dużo plusów i być na głównej to wstaw znalezisko że Ukrainiec pierdnął w tramwaju.

Pamiętam że nigdy nie miałem tylu plusów na głównej jak wtedy kiedy wstawiłem znalezisko że Ukrainiec kogoś okradł na Blik
  • Odpowiedz
@Ivan_Sekal: Znalezisk o Francji będącej jakimś nowym wektorem bezpieczeństwa europejskiego jest od pewnego czasu cała masa na wykopie. W podobnym tonie próbujecie forsować jakoby Bruksela była bądź mogła być takowym. Więc zakopałem, bo ten spam jest szkodliwy. Czytam tu w komentarzach, że na Stany można się wypiąć, że jak Trump jest taki cwany i nakłada cła, to można zacząć rozmawiać z Chinami, i to piszą towarzysze z twojej farmy. Znajdź,
  • Odpowiedz
  • 0
@xer90: człowieku ja to wstawiłem bo to EUROPEJSKA rakieta nowa po Ariane5 i dopiero 2 lot Ariane 6. Mogłaby nawet wynieść psa w kosmos to też bym wstawił.
Ale widzę boli cię dupsko. Dobra płatku śniegu napisz coś o miastach 15 minutowych i robakach do jedzenia XDDD
Tacy wlasnie z was patrioci nienawidzicie wszystkiego co europejskie, nienawidzicie wszystkiego co polskie. Zwykli frustraci i taka prawda.
  • Odpowiedz
@Ivan_Sekal: ostatnie miesiące do wyborów, teraz główna to ściek przejęty przez boty.
Jak wrzucisz coś merytorycznego to możesz liczyć co najwyżej na minusy jako "spam" i "nie nadaje się"
  • Odpowiedz
@Ivan_Sekal: Czyli wstawiłbyś wszystko każde dziadostwo, byle linia dezinformacyjna o potężnej militarnie Europie bez Amerykanów się zgadzała, tego się spodziewałem. Tu znowu wychodzą urojenia i ty nazywasz kogoś płatkiem śniegu. Jesteś tak śmieszny i infantylny, że nawet nie chce mi się z tobą gadać. A i nie ma czegoś takiego, jak Europejskie, jest tylko Polskie, Włoskie, Francuskie itd. W tym przypadku jest to Francuski satelita. A i jak napiszesz europejska
  • Odpowiedz