Aktywne Wpisy

b_oski +48

mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
Generalnie #szaramyszka, ale na początku wydawało by się że ogarnięta itp. podobne zainteresowanai, ale ciekawostką był fakt, że pierwszego chłopaka miała w wieku 29 lat, (ja byłem jej drugim). Generalnie z tym problemu bym nie miał, ale jej podejście do seksu to ...
tak jakby miała 15.
0 seksu oralnego, jedynie pozycja na misjonarza, jedynie wieczorem, raz na dwa tygodnie najlepiejj, po ciemku. Petting robiony od niechcenia. Fakt że miała fajne c---i i lubiła jak się nimi bawiłem.
Żeby była jasność, ja nie byłem jakimś tam wielkim hegemonem seksu czy tam wiecie 50 twarzy greya. Ale dobry lodzik, s--s na pieska, oral w dwie strony, jakieś 69 by było miło.
Okej, czasem robiła grę wstępną i brała do buzi ale to 10-15 sekund. Finalnie biorąc te wszystkie zakazy, nakazy, po prostu nie miałem ochotę na jakieś akcje w łóżku z nią.
Potem trochę zaczęła z niej wychodzić roszczeniowa postawa typu pieklo kobiet, albo że pieniadze w zwiazku są "wspólne".
Także zakończyłem tą relację dość szybko :P
#rozowepaski #zwiazki #milosc #s--s #przemyslenia #
Moim zdaniem da się w kobiecie rozbudzić "demona seksu". Jak by miała kilka orgazmow przy jednym zbliżeniu, to sama by chciała później wiecej.
Ta samo z robieniem loda. Jak bys jej zrobil minete tak że by się później trzęsła przez minute, to sama z radości wylizała by ci bile.
U mnie działa.
@Sarza01: g---o prawda
Żyjemy w kraju katolickim gdzie na co dzień wmawia się kobietom od dziecka że s--s jest czymś brudnym. Zobacz jakie podejście do seksu ma ta religia. Większość kobiet nie potrafi czerpać przyjemności z seksu przez przeświadczenia mentalne na jego temat ukryte
To jest w związku wspólna droga - odkrywanie siebie i kogos, uczenie sie własnego/czyjegoś ciała.
@greenbong to jakis przegryw mitoman, zyje w siecie z przed 20 lat - pewnie wtedy ostatnio byl na randce xD
Znaczy sie generalnie jak z nią zaczalem rozmawiac co lubi w lozku a czego nie, to mowila ze s--s klasyczny po ciemku.
S--s oralny kojarzył jej sie z czymś "brudnym", złym i jak to powiedziała, ma wrazenie ze czulaby sie jak p---------a bo to tylko fizyczne zaspokojanie partnera.
Tak, byla wychowywana w katolickiej rodzinie ale jak byla starsza to nie była
Ja jestem hiperseksualnym socjopata, "zaliczyłem" w życiu ponad 50 bab. I to zależy od charakteru. Były takie co tylko pod kołdra po ciemku a były i takie co brały z d--y do ust. Nie ma znaczenia jak dobry w tym
Komentarz usunięty przez moderatora