Wpis z mikrobloga

Eh kiedyś spotykałem się z pewną dziewczyną, nawet byliśmy "razem".
Generalnie #szaramyszka, ale na początku wydawało by się że ogarnięta itp. podobne zainteresowanai, ale ciekawostką był fakt, że pierwszego chłopaka miała w wieku 29 lat, (ja byłem jej drugim). Generalnie z tym problemu bym nie miał, ale jej podejście do seksu to ...
tak jakby miała 15.
0 seksu oralnego, jedynie pozycja na misjonarza, jedynie wieczorem, raz na dwa tygodnie najlepiejj, po ciemku. Petting robiony od niechcenia. Fakt że miała fajne c---i i lubiła jak się nimi bawiłem.

Żeby była jasność, ja nie byłem jakimś tam wielkim hegemonem seksu czy tam wiecie 50 twarzy greya. Ale dobry lodzik, s--s na pieska, oral w dwie strony, jakieś 69 by było miło.

Okej, czasem robiła grę wstępną i brała do buzi ale to 10-15 sekund. Finalnie biorąc te wszystkie zakazy, nakazy, po prostu nie miałem ochotę na jakieś akcje w łóżku z nią.

Potem trochę zaczęła z niej wychodzić roszczeniowa postawa typu pieklo kobiet, albo że pieniadze w zwiazku są "wspólne".

Także zakończyłem tą relację dość szybko :P

#rozowepaski #zwiazki #milosc #s--s #przemyslenia #
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Milo900
Moim zdaniem da się w kobiecie rozbudzić "demona seksu". Jak by miała kilka orgazmow przy jednym zbliżeniu, to sama by chciała później wiecej.

Ta samo z robieniem loda. Jak bys jej zrobil minete tak że by się później trzęsła przez minute, to sama z radości wylizała by ci bile.

U mnie działa.
  • Odpowiedz
Ta samo z robieniem loda. Jak bys jej zrobil minete tak że by się później trzęsła przez minute, to sama z radości wylizała by ci bile.

@Sarza01: g---o prawda
Żyjemy w kraju katolickim gdzie na co dzień wmawia się kobietom od dziecka że s--s jest czymś brudnym. Zobacz jakie podejście do seksu ma ta religia. Większość kobiet nie potrafi czerpać przyjemności z seksu przez przeświadczenia mentalne na jego temat ukryte
  • Odpowiedz
@greenbong: to chyba w epoce czarnobialek telewizji, nie wiem z kim randkujesz, ale ja jestem Zetka i nie znam ani jednej osoby która np ma katolickich rodziców XD nikt niczego kobietom nie wmawia, wręcz odwrotnie, zobacz ile obserwujących mają np kanały uczące o seksie czy kampania Ani Rubik i jak łatwo w rossmanie kupić w------r
  • Odpowiedz
@Mistymay
To jest w związku wspólna droga - odkrywanie siebie i kogos, uczenie sie własnego/czyjegoś ciała.

@greenbong to jakis przegryw mitoman, zyje w siecie z przed 20 lat - pewnie wtedy ostatnio byl na randce xD
  • Odpowiedz
@Mistymay: no ja nie jestem zetka i to inaczej wygląda zupełnie. I nie mówię że wszystkie kobiety tak mają, ale takie kobiety o których pisze op to raczej nie oglądają kanalow o edukacji seksualnej
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@greenbong @Mistymay @Mistymay @Sarza01 @greenbong @kocha_to_poczeka

Znaczy sie generalnie jak z nią zaczalem rozmawiac co lubi w lozku a czego nie, to mowila ze s--s klasyczny po ciemku.

S--s oralny kojarzył jej sie z czymś "brudnym", złym i jak to powiedziała, ma wrazenie ze czulaby sie jak p---------a bo to tylko fizyczne zaspokojanie partnera.
Tak, byla wychowywana w katolickiej rodzinie ale jak byla starsza to nie była
  • Odpowiedz
@Milo900: czyli od razu wiedziałem że chodzi o wychowanie katolickie. Tego nie zmienisz prędko, może w perspektywie kilkuletniej byłaby się w stanie otworzyć jeśli BY CHCIAŁA SPRÓBOWAĆ. pomyśl czy warto

Ja jestem hiperseksualnym socjopata, "zaliczyłem" w życiu ponad 50 bab. I to zależy od charakteru. Były takie co tylko pod kołdra po ciemku a były i takie co brały z d--y do ust. Nie ma znaczenia jak dobry w tym
  • Odpowiedz