Aktywne Wpisy

vieniasn +92
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani

arinkao +181
Żeberka teriyaki (najlepsze na świecie), ziemniaki i sałataka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem
Mój tag z jedzonkiem: #arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzwykopem

źródło: zeb
Pobierz
Brumly.pl Darmowe ogłoszenia!
Chciałem podzielić się swoimi pomysłami i kierunkiem w jakim rozwija się mój mały startup.
Po kilku krytycznych uwagach, myślę, że trzeba skupić się na większej promocji unikalnych cech jakimi są oceny jakości ogłoszenia oraz możliwość tworzenia profili sprzedawcy.
W najbliższych postach postaram się poinformować jak działa strona firmowa i system jakości.
Planowane nowe funkcjonalności:
Dodatkowe kryteria i sekcja formularza w ogłoszeniu
- weryfikacja spójności dat pierwsza rejestracja i rok produkcji
- przyczyna sprzedaży
- informacja o dostępności faktur serwisowych lub książki serwisowej
- walidacja ISO numeru VIN
- historia: liczba właścicieli
- ostatnia data wymiany rozrządu*
źródło: image
Pobierz@brumly_pl: najlepiej oceny przez użytkowników. Frustrujące jest to że 100 osób musi jechać x km aby przekonać się że sprzedający mocno mija się z prawdą w ogłoszeniu
W przypadku darmowych ogłoszeń bardzo łatwo zrobić sobie kilka kont i wystawiać fake opinie. Dlatego szukam innego źródła wiarygodności ogłoszeń.
Według badań carvertcal i innych źródeł, najwcześniej samo ogłoszenie jego jakość
@brumly_pl: to jest akurat bardzo proste. Wystarczy sekcja komentarzy na które sprzedający może odpowiedzieć. Jedyny problem to fakt o którym napisał @zurawinazmusztarda
@brumly_pl: i co w związku z tym? Jak ktoś na przykład napisze że auto ma krzywą podłożnice i sprzedający z fejka odpowie że wcale nie to ja jako koleiny zainteresowany na pewno zwrócę uwagę na to przy oględzinach.
Ale podsunęło mi to inny pomysł… system ocen po wizycie i oględzinach. 1-5 i jakąś średnią ocen w gwiazdkach jak robi np. Uber
@brumly_pl: sprzedający musi mieć możliwość prostowania fake opinii. W przeciwnym razie takie właśnie opinie będą zalewały portal (konkurencja i frustraci)
@brumly_pl: pomysł super ale nie do zaimplementowania. Jak będziesz sprawdzał czy ktoś faktycznie był? Double approval od kupującego i sprzedającego nie będzie działał bo nieuczciwy sprzedający go nie udzieli jak rozczarowany kupujący go wyjaśni na
Druga sprawa to myślę, że zamiast pisać opinie to kupujący dostałby jakiś zbiór predefiniowanych opinii. Dzięki temu zniknie problem moderacji. Np. Select i 10 opcji typu: auto niezgodne z opisem. Auto