Wpis z mikrobloga

Też przez ostatnie lata zauważyliście wysyp masy g---o-kanałów najczęściej jakichś młodych oskarków co ledwo skończyli liceum a prawią morały niczym andrew tate samemu nie mając żadnych osiągnieć? I w 99% przypadkach to są jakieś totalne frazesy pokroju bierz zimne prysznice, idź pobiegać - ogólniki które zna każdy i które nic nie wnoszą. Taki jeden z drugim nasłucha cię kilku podcastów motywacyjnych i nagle staje się giga improvement myśląc że jego rady coś znaczą i że jeszcze je spienięży.

#rozwojosobisty #bekazpodludzi #gownowpis #pracbaza
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fekalny_okuratnik @kidi1

To ze takie coś powstało i powstaje to jedna sprawa. Ale że są dziś ludzie, młodzi ludzie ktorzy w to wierzą i ufają to ja p------e. Tak samo jak mlm, kazdy o iq wiekszym niz 40 wie ze to jest sciema, oszustwo, c---a na tym zarobisz. Wszystko jest do zweryfikowania w 10 minut.

A tu c--j, ciągle nowi ludzie wchodzą w to g---o
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik oczywiście że zauważyłam. Ale skądś to się bierze. Ktoś to nagrywa, bo ktoś chce to oglądać. Tu jest głębszy problem, we need to go deeper.
Wydaje mi się że jest taka grupa ludzi, szczególnie młodych, zapalonych, pełnych energii i wiary że mogą zmienić świat, która potrzebuje takich treści żeby dalej się motywować do bycia milionerami na przykład. Przecież do bycia bogatym dochodzi się ciężką pracą, prawda? A koniec końców jedynymi
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: jakbyś miał 10 lat i usłyszał to chore g---o to też byś wierzył że działa, a że dzisiejszy oskariat to są właśnie takie 10-latki, tyle że vapujące to odpowiedź nasuwa się sama.
  • Odpowiedz