Wpis z mikrobloga

Afimico Pululu - świetny napastnik, odgruzowany przez Jagę z drugiej Bundesligi
Mikael Ishak - świetny napastnik, odgruzowany przez Lecha z drugiej Bundesligi
Może kluby Ekstraklasy powinny kombinować z takimi transferami, zamiast iść po linii najmniejszego oporu z tanimi Słowakami, Bałkańcami i eksperymentami z egzotycznych lig?
#mecz #ekstraklasa
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888: Jagiellonia sprawia wrażenie, że z każdego potrafią zrobić konkretnego zawodnika. Obecnie to jest najlepszy kierunek (nie finansowy a rozwojowy) dla młodych Polaków, których interesuje bycie lepszym a nie hajs.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: z drugiej strony gwiazda 2 Bundesligi okazała się totalnym niewypałem w Rakowie, więc nie ma reguły. Chociaż pytanie na ile tam Szwagier i reszta nie pomogli w adaptacji.
  • Odpowiedz
@jacas: W sensie Kittel? Miał historię z kontuzjami a do tego system gry Rakowa, jest delikatnie mówiąc "specyficzny". Nie mniej jednak, kluczową bramkę z Karabachem dał właśnie Kittel.
  • Odpowiedz
Odgruzowany przez Pogoń z austriackiej Bundesligi xD

@Lolenson1888: O kurde faktycznie. Mam kolejnego trochę pod tezę, tylko ten to taki drugo-bundesligowy Milik- Adam Zrelak. W Warcie i Gieksie miał bardzo dobre przebłyski pomiędzy kolejnymi połamaniami xD ( ͡° ʖ̯ ͡°).
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Kownackiego Lech z Fortuny z BL 2 wypożyczał i robił świetne liczby, chyba rozgryzłeś scoutingową enigmę jeśli chodzi o napastników. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Offtop. Ciekawe czy zgadniesz kogo tak miotało po świecie już od juniora, do 20 roku życia był w klubach w 6 różnych państwach xD.

* Zdążyłem wyedytować wpis, bo p-----ł mi się Koutris z Koulurisem, myślałem że napadzior Pogoni był
rzaden_problem - @Lolenson1888: Kownackiego Lech z Fortuny z BL 2 wypożyczał i robił ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@rzaden_problem: Pomyślałem o Rochy jak zobaczyłem Monako. Miał okazję trenować tam z Kylianem, który notabene ostatnio wyciągnął z Radomiaka trenera Baltazara. Także są silne związki na linii Radomiak - Mbappe. xD
  • Odpowiedz