Wpis z mikrobloga

Siostra 40+ nie ogarnia w temacie dzwoni do mnie, że kupuje telewizor w #mediaexpert bo stary się zepsuł i pan sprzedawca poleca taki i taki model i czy to dobre. ja w delegacji na szybko sprawdzam w necie bo tez przecież się nie znam, piszą że ok, oddzwaniam, mówię jej bierz, będzie lepszy niż poprzedni, zadzwoń wieczorem jak już podłączycie i zapomniałem o temacie. Oddzwania dopiero dwa dni póżniej i mówi, że dopiero dzisiaj jej przywieźli, bo mieli ze szwagrem brać od razu, "ale jak ja zobaczyłam jak ci panowie go ostrożnie zdejmują ze ściany, bo taki cienki i duży, to ja powiedziałam Markowi, że ja go z nim do domu nie będę wnosić"

kurde kupili telewizor z ekspozycji xD chyba im tego nie powiem jak wrócę #zalesie #heheszki
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johny-kowalski:
Niekoniecznie.
W ME każdy tv kupowany stacjonarnie wyjmują z pudła przy kliencie, wstawiają na stojak-ściankę, sprawdzają czy działa, klient może zobaczyć czy nie ma defektu na ekranie, czy cewki nie piszczą, itd.
Może to siostra miała na myśli?
  • Odpowiedz
@johny-kowalski: wybadaj zatem, czy "przyżydzili", czy może było tak, jak pisze @Polinik.
Telewizora akurat nie posiadam, ale mam jeden sprzęt z expo. Niestety, model był wycofywany - zastępowany nowszym, ale gorszej jakości (tu kraj produkcji też miał z tym wiele wspólnego). Służy mi już 7 lat i wszystko cacy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz