I znowu trzeba zrobić reklamę firmie tanibilet.eu ( ͡°͜ʖ͡°) Bo użytkownik @Oskaros znowu pyta o opinię czemu ta firma ma takie dobre ceny, a ostatnio gdy napisałem, co z tą firmą jest nie tak, to usunął wpis ( ͡°ʖ̯͡°)
@kishibashi: także nie - nie usunąłem wykopku wpisu który był reklamą (btw reklama było zapytanie czy ktoś korzystał z ich usług) jak spytam czy ktoś jeździł m3 w touringu to też będzie marketing szeptany? Ogólnie sam fakt że ci dłużej niż 2 minuty poświęcam fatalnie o mnie świadczy, ty nie napisałeś czemu firma ma dobre ceny - tylko narzuciłeś narrację że to ciężki scam, bo np nie mają lotów bezpośrednich,
@Krupier: już w nocy widziałem, szkoda, że ostatnio nie zalinkowałem tamtego wpisu z grudnia, to też by śmiesznie wyglądało, bo tam nie pisał, że jest biedną sierotką co nie potrafi podróżować, tylko wyliczał czemu tanibilet jest lepszy. Zresztą, wczoraj pisał, że nigdy nie podróżował za bardzo i nie ogarnia, a w screenie z grudnia "pfff.. do rzymu to się za 60 zł leci" ( ͡°͜ʖ͡°)
@kishibashi kiedyś na jakiejś grupce też z------m kolesia, który działał na to n samej zasadzie i się reklamował że wszytsko podpowie jak zrobić i ma KONTAKTY do miejscowych taniej to z-----i mnie, że ktoś ma pomysł na biznes i ja go niszczę także ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Konkol: ogólnie to sam model nie musi być zły, ludzie faktycznie słabo ogarniają i może im się przydać pomoc, a że odpłatnie... czas kosztuje.
Tu problemem są fatalne opinie i przykłady nierzetelnej oferty, obiektywnie. Bo to co on oferował, to dla osób które zdecydowałyby się na dodatkowy bagaż to była droga do nikąd i dodatkowe koszty powrotu. Do wyboru byłby powrót z Izraela i strata kasy za hotel lub dokupienie
https://wykop.pl/wpis/79564105/chcialem-was-przestrzec-przed-firma-tanibilet-eu-b
Tym razem znowu pyta, ale dla odmiany usuwa komentarze wyjaśniające model działania firmy:
https://wykop.pl/wpis/80442563/hej-nie-podrozowalem-nigdy-za-bardzo-natrafilem-na#280133843
#podroze #podrozujzwykopem #wakacje #podroz #tanieloty #tanie
Komentarz usunięty przez autora
@Oskaros
Tu problemem są fatalne opinie i przykłady nierzetelnej oferty, obiektywnie. Bo to co on oferował, to dla osób które zdecydowałyby się na dodatkowy bagaż to była droga do nikąd i dodatkowe koszty powrotu. Do wyboru byłby powrót z Izraela i strata kasy za hotel lub dokupienie