Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kkecaj: używam i sobie chwalę. jeszcze nie przeniosłem wszystkich kont. mail jak to mail, działa. proton pass fajny, używam. drive jak każdy inny. niestety kalendarzowi jeszcze trochę brakuje.
  • Odpowiedz
"jedno konto wiele usług"

@kkecaj: nie wiem czemu w ogóle coś takiego rozważać, ale nawet jeśli to większość ludzi i tak używa google jako systemu logowania do innych zewnętrznych usług. Proton stety lub niestety nie wchodzi w takie współprace.

Druga sprawa to lepiej też zastępować usługi googla otwartymi rozwiązaniami jak np openstreetmaps, który nie dość, że lepiej działa to jest jeszcze rząd wielkości dokładniejszy od map googla i ludzie tam
  • Odpowiedz
  • 0
@qdlatyxes: Nie zgodzę się. Dysk jak dla mnie zdecydowanie lepszy od wszystkich z jakich korzystałem, a korzystałem z MEGA, Dropbox, OneDrive, pCloud i Dysk Google. Przynajmniej jak na moje potrzeba. Może jak ktoś korzysta z jakichś bardziej zaawansowanych funkcji to jest gorszy, ale tego nie wiem
  • Odpowiedz
Do tego jak jest się stałym klientem to dostaje sie 10GB dysku gratis co roku. Szkoda tylko że tak wolno się rozwijają, chciałbym by ich dysk miał wygodna galerię zdjęć coś jak google photos. Rok temu kupili Standard Notes i liczyłem na szybką integrację z resztą serwisów i nadal nic z tym nie zrobili.

Pro tip: nie ustawiajcie googlowego maila jako email do odzyskiwania konta. Google bardzo chętnie współpracuje z policją xD
  • Odpowiedz