Aktywne Wpisy

nieodgadniona +64
Kupiłam dziś na olx 10 książek za 42zł z przesyłką do paczkomatu. Cieszę się z tego i nie mogę się doczekać, jak one przyjdą i będę mogła sobie je położyć na półkę moją z książkami i czytać!!
Wytłumaczy mi ktoś czemu auta dopuszczone do ruchu publicznego nie mają ograniczników prędkości do 170-180 bo tyle maks potrzeba na jakis manewr na autostradzie? Czemu fury moga z---------c 300, skoro w tym kraju masz max 140 ? I zazwyczaj jakiś banan w m5 kończy życie rodziny spychając ich z drogi etc. #motoryzacja #samochody

@kkecaj: nie wiem czemu w ogóle coś takiego rozważać, ale nawet jeśli to większość ludzi i tak używa google jako systemu logowania do innych zewnętrznych usług. Proton stety lub niestety nie wchodzi w takie współprace.
Druga sprawa to lepiej też zastępować usługi googla otwartymi rozwiązaniami jak np openstreetmaps, który nie dość, że lepiej działa to jest jeszcze rząd wielkości dokładniejszy od map googla i ludzie tam
Pro tip: nie ustawiajcie googlowego maila jako email do odzyskiwania konta. Google bardzo chętnie współpracuje z policją xD