Wpis z mikrobloga

Gimsraka jak zwykle - nie wiem ale sie wypowiem:
1. Pominięte milion komentarzy pod postem spotted broniących ajemge, bo by nie pasowało do narracji
2. Stałe mieszkanie ma normalnie we Wrocławiu, w Krakowie był właśnie szukać stałego mieszkania (a raczej udawać że szuka)
3. 99% aktorów zamawiają mu widzowie i moderatorzy a nie on sam (te dziewczyny które on sam zamawia zwykle od razu wychodzą)
4. Ma normalnie konto na twitchu i streamował z telefonu dosłownie wczoraj i przedwczoraj, więc nie wiem skąd to info o banie
5. Przedstawił to tak jakby domówki były u niego codziennie, w rzeczywistości to rzadkość i na streamie zwykle jest 1-3 osób łącznie z nim
6. Warto było wspomnieć, że to średnio odpowiedzialne złapać się na ewidentnego fejka jebiącego z kilometra i pójść na pierwsze spotkanie do obcego faceta w środku nocy, podawać swoje miejsce pracy, dane czy nawet IG na patostreamie z toksycznym community, ale to też nie zgadzałoby się z narracją moralizatora, który jeszcze niedawno wesoło rapował o gwałceniu dziecka innego youtubera i który był jednym z najbardziej toksycznych twórców na polskim yt
#ajemge1 #famemma #gimper
pevka - Gimsraka jak zwykle - nie wiem ale sie wypowiem:
1. Pominięte milion komentar...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gimsraka jak zwykle - nie wiem ale sie wypowiem:

@pevka: Dobrze, ale czy kogoś to naprawdę dziwi? Dokładnie w ten sposób wygląda to toksyczne commiunity commentary które składa się z populizmów i prób pseudo moralizacji społeczeństwa przez jakichś cieci którzy sami mają sporo za uszami.
  • Odpowiedz